5 rokov tajného vývoja zaujímavej RPG a tu je výsledok

5 rokov tajného vývoja zaujímavej RPG a tu je výsledok
08:52, 14.11.2022

Nezávislá spoločnosť Asymmetric sa rozhodla ignorovať isté vývojárske normy a miesto toho aby pre svoj debut zvolila bežnú prax: oznámiť hru niekoľko rokov vopred a následne verejnosť sporadicky informovať o stave vývoja, oni išli opačnou cestou. Ich RPG projekt Shadows Over Loathing vyrábali tajne päť rokov a dnes si ho môžete zakúpiť prostredníctvom platformy Steam (za sumu cca 19 Eur).

Príšery, mafiáni a záhady. Preskúmajte rozsiahly otvorený svet plný nebezpečenstva, úloh, hádaniek a figúrok v tejto komediálnej adventúre/RPG pre jedného hráča, ktorá sa odohráva v ére prohibície vo svete Loathing.

Váš strýko Murray vás požiadal o pomoc vo svojom obchode so starožitnosťami v Ocean City, ale po vašom príchode starého pána nikde nenájdete. Vaše vyšetrovanie jeho zmiznutia a artefaktov, ktoré zbieral, sa zvrtne, keď narazíte na temné sprisahania (a hromadu krútiacich sa eldritchov), ktoré hrozia koncom sveta.

Shadows Over Loathing je hra podstatne väčšia ako jej bratranec z Divokého západu, obsahuje autenticky mätúci slang 20. rokov minulého storočia, strategické ťahové súboje (ale len ak chcete), nevhodné rybárčenie, prekliate starožitnosti, skorumpovanú vládu, ktorú môžete zvrhnúť vo voľnom čase, nekonečne vysokú budovu, šialenú matematiku a mnoho ďalšieho.

Zistite, koľko nepriateľov dokážete napchať do telefónnej búdky ako atletický Skinner prasiat, ovládať tvaroh a srvátku vo vesmíre ako prefíkaný Cheese Wizard alebo pochodovať v rytme vlastných nevyspytateľných cieľov ako hipsterský Jazz Agent. Len si dávajte pozor na neeuklidovské hrôzy, ktoré číhajú hneď za okrajom obrazovky.


DALŠÍ

CGwillWin