Má Diablo Immortal svého vyzyvatele?

Má Diablo Immortal svého vyzyvatele?
18:13, 12.10.2022

Stejně jako se původní Diablo dočkalo během let mnoha vyzyvatelů, kteří se ho pokoušeli sesadit z trůnu (např. Titan Quest nebo Sacred) zdá se, že se dočkala se i jeho mobilní podoba. Ne, že by snad měla tak neotřesitelnou pozici jako originál. O slovo se tak nově hlásí Undecember.

Stejně jako v případě D. se jedná o fantasy s tím rozdílem, že mimo prvotních zel v podobě Diabla a jeho bratrů se musí hráči postavit třinácti bohům, kteří hrozí lidstvu vyhubením. Co se příběhu týká, nejedná se o žádný originál, který by nám vzal dech, ale co by se také mělo pořád vymýšlet. Na druhou stranu hra nenabízí klasické třídy postav a pro změnu nepředkládá žádné. Hráči si tak musí v průběhu příběhu pro svůj charakter vyšlapat vlastní cestičku.

Titul slibuje silný příběh, pěknou grafiku a rozmanité bosse. Bonusem je pro hráče cross platform mulťak mezi mobilními zařízeními včetně tabletů a PC, kde je gamesa dostupná přes Steam. Právě CPM je jeden z důvodů proč by novinka mohla ohrozit Diablo. Jen pro zajímavost cross play byl u Diabla III slibovaný už před lety a doposud stále není možný a s ohledem na blížící se vydání čtvrtého dílu se ho už asi ani nedočkáme.

Pokud nemáte v současnosti na mobilu, tabletu nebo dokonce PC co hrát, Undecember je již zdarma dostupný v rámci Google Play, App Store nebo Steamu.


DALŠÍ

CGwillWin