Renovovať hrady môžete už aj cez PlayStation

Renovovať hrady môžete už aj cez PlayStation
11:21, 12.10.2022

Poľská liaheň simulácií od výmyslu sveta, čiže spoločnosť Ultimate Games S.A., pomaly ale isto plní svoje sľuby ohľadom portov vlastných produkcií. Aktuálne si preto môžete na PlayStation 4 a PlayStation 5 zakúpiť napríklad Castle Renovator. Ide o budovateľskú hru s nenáročnými postupmi zasadenú do stredoveku, kde si hráči stanovia cieľ v podobe podrobnej renovácie obrovských hradov a ich blízkeho okolia.

Vytvorte si vlastné kráľovstvo a prispôsobte si ho podľa svojich predstáv. Začínate na vlastnom zdedenom pozemku. Pracujte ako remeselník a čistite, opravujte, stavajte a zdobte stredoveké, renesančné a barokové budovy a hrady. Navštívte nádherné lokality, vdýchnite nový život starým miestnostiam a ako viete - tvrdá práca sa vždy vypláca - tak možno sa jedného dňa stanete samotným kráľom?

  • Preskúmajte nové lokality - Chcete vidieť, ako vyzerajú hradné komnaty na rôznych miestach? Plnením úloh budete mať možnosť navštíviť mnoho krásnych krajín, kde okrem hradov budete mať možnosť čistiť, upratovať, stavať, renovovať, opravovať a zdobiť kôlne, stodoly, chaty, domy, sídla, paláce a dokonca aj pirátske lode!
  • Staňte sa dizajnérom! - Navrhnite okolie hradu. Vyber a zasaď stromy na nádvorí, umiestni zvieratá do krýpt. Vyber tvary a vzory vlajok a zástav.
  • Zničte hradby! - Nepáči sa ti, čo sa ti už podarilo postaviť? Neboj sa! Znič múry a začni odznova!
  • Spravuj rekonštrukciu! - Prestavba dobytého hradu si vyžaduje veľa úsilia. Oprav rozbité hradby, mosty alebo veže. Do rekonštrukcie dobytého hradu budeš musieť vložiť veľa práce.
  • Hra sa odohráva na prelome 16. a 17. storočia, takže okrem bežných stredovekých stavieb tu nájdete aj niektoré barokové a renesančné prvky, ktoré spestrujú hru a dávajú vám viac možností na výzdobu interiéru.

  • DALŠÍ
    
    CGwillWin