Cooler Master MM712 je vylepšenou verzí svého předchůdce

Cooler Master MM712 je vylepšenou verzí svého předchůdce
11:30, 06.10.2022

Společnost Cooler Master, lídr v oblasti designu a výroby počítačových komponent a periferií, uvádí herní myš MM712. Nástupce oblíbené nejlehčí myši výrobce byl vylepšen v několika aspektech.

Cooler Master MM712 je lehká bezdrátová herní myš, která ukrývá významné funkce pod kapotou, kterou tvoří nadčasový design schránky bez perforace.

Nový model efektivně napravuje neduhy předchůdce MM711 a přitom si zachovává stejně nízkou hmotnost.

„Model MM711 byl pro nás neuvěřitelným úspěchem, ale cítili jsme, že máme na víc,“ říká Dennis Liu, generální ředitel divize periferií, a dodává: „Aktualizovaný model MM712 absorbuje vše, co jsme se naučili o konstrukci lehkých myší, a přináší modernější verzi s elegantnějším vzhledem.“

Klik pro zvětšení (Cooler Master MM712 je vylepšenou verzí svého předchůdce)

Cooler Master MM712 je k dispozici černém a bílém provedení a nabízí:

• Jednolitou lehkou konstrukci – Chytře navržená konstrukce udržuje hmotnost na hranici 59 g, aniž by došlo ke změnám schránky. Výsledkem je neuvěřitelně lehká myš se vzhledem, která skvěle zapadne do uhlazeného elegantního herního doupěte.

• Dlouhou výdrž baterie – Baterie s kapacitou 500 mAh zajišťuje až 181 hodin provozu při připojení přes Bluetooth, resp. až 80 hodin při připojení přes 2,4GHz síť (s vypnutým podsvícením).

• Hybridní bezdrátovou technologii – Myš MM712 umožňuje kabelové i bezdrátové připojení. Lze ji připojit přes USB-C nebo bezdrátově přes 2,4GHz síť pro maximálně plynulý přenos pro hraní nebo Bluetooth 5.1 pro snadné široce kompatibilní připojení s efektivním dosahem 10 m pro práci.

• Optické mikrospínače – Myš je vybavena dvěma mikrospínači pod levým a pravým tlačítkem. Využívá laserové senzory pro téměř nulovou odezvu, znamenající okamžitou aktivaci se vstupem, který je registrován až 3x rychleji než u mechanických spínačů. Absence mechanických částí navíc znamená podstatně menší opotřebení.

• Senzor nejvyšší kvality – Optický senzor Pixart PAW3370 s rozlišením 19 000 DPI zajišťuje minimální zpoždění, nepatrnou pravděpodobnost trhání a vysokou přesnost, kterou tak lehká myš musí splňovat. V případě, kdy uživatel chce upřednostnit přesnost před rychlostí, lze DPI okamžitě změnit a reagovat tak v reálném čase na aktuální potřeby.

• Nízké tření, maximální skluz – Vylepšené teflonové kluznice jsou vyrobeny z 95% čistého PTFE. Výsledkem je vynikající nízké tření, vysoká odolnost a hladký a rychlý skluz pro bleskovou reakci.

• Vše v jednom – Myš je dodávána s kvalitním Cooler Master Ultraweave kabelem, který ve srovnání s tradičními neforemnými pevnými opletenými kabely, je dostatečně měkký a pružný až může nastat pocit bezdrátového připojení. K dispozici je také sada samolepicích ploch pro ty, kteří chtějí zlepšit jistotu úchopu, aniž by významně zvýšili celkovou hmotnost nebo velikost. Součástí balení je také USB-A – USB-C adaptér.

• Stylové RGB podsvícení – 16,7 milionu barev je možnost uzpůsobit vlastním preferencím. Podsvícení logo lze upravit pomocí kombinace kláves nebo v aplikace MasterPlus+.

„Ačkoli bylo naším cílem, aby myš MM712 byla ideální volbou pro každého, chtěli jsme také integrovat vylepšení pro velmi produktivní uživatele. Díky novým funkcím je myš předurčena stát se účelnou prodlouženou rukou,“ uzavírá Liu.

Cooler Master MM712 bude k dispozici u lokálních prodejců v průběhu října 2022 za doporučenou koncovou cenu 73 euro.


DALŠÍ

CGwillWin