Crystal Dynamics zisťuje záujem o návrat Legacy of Kain

Crystal Dynamics zisťuje záujem o návrat Legacy of Kain
16:13, 03.10.2022

Square Enix si dnes s už neexistujúcou akvizíciou medzi nimi a americkým Crystal Dynamics, nevedel ani náhodou poradiť a jediné čo z tohto obchodu dokázal reálne vyťažiť, bol reštart série Tomb Raider. Crystal Dynamics toho však má v trezore oveľa viacej a medzi ich kultové diela patrí aj IP Legacy of Kain.

Kultová akčná adventúra Blood Omen: Legacy of Kain z roku 1996 od dnes už neexistujúceho, ale rovnako slávneho štúdia Silicon Knights, bola vydaná práve pod Crystal Dynamics a po tom čo sa Silicon odobral pod krídla Nintenda aby pre nich pripravil svoju najlepšiu hru vôbec a rovnako kultové dielo Eternal Darkness: Sanity's Requiem, Crystal Dynamics pokračoval v ich načatej práci ďalej.

A tak vznikol Legacy of Kain: Soul Reaver nasledovaný ďalšími troma časťami. Dnes už je však táto IP len zbožným prianím pamätníkov a práve nich preveruje prieskum záujmu o návrat tejto značky, pod ktorý sa môžete podpísať pod týmto odkazom. Iniciatívu samozrejme spustil nový majiteľ Crystal Dynamics a teda Embracer Group.


DALŠÍ

CGwillWin