Strategie The DioField Chronicle je v prodeji

Strategie The DioField Chronicle je v prodeji
15:40, 23.09.2022

Společnost Square Enix dnes vydala zcela novou strategickou hru The DioField Chronicle™ pro konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch a PC skrze Steam. DioField Chronicle obsahuje taktické bitvy v reálném čase (RTTB), kde se hráči a nepřátelské jednotky pohybují v reálném čase a průběh bitvy se může během okamžiku změnit. Hra se odehrává v jedinečném světě, který nabízí odvážný a pohlcující příběh, který kombinuje fantasy, středověké a moderní prvky.

Hráči si také mohou zdarma vyzkoušet digitální demo na všech dostupných platformách. Uložte data z dema, včetně veškerého postupu ve hře a úrovní postav, se přenesou do celé hry, což hráčům umožní plynule pokračovat ve svých misích s Blue Foxes, jakmile si hru zakoupí.

DioField Chronicle je vytvořen zkušeným vývojovým týmem, který obsahuje jedinečné návrhy postav od Taiki (Lord of Vermilion III, IV), konceptuální umění od Isamu Kamikokuryo (Final Fantasy XII, Final Fantasy XIII) a nádhernou hudbu od světově uznávaných skladatelů Ramin Djawadi a Brandon Campbell, kteří jsou známí především díky práci na Hře o trůny. Podívejte se na nové video, kde skladatelé hovořili o svých příspěvcích do The DioField Chronicle.


DALŠÍ

CGwillWin