Atomic Heart má vydavateľa a náznak odkladu

Atomic Heart má vydavateľa a náznak odkladu
13:08, 08.09.2022

Ruský BioShock menom Atomic Heart opäť naznačuje odklad vydania a tentokrát samotné launch okno prešlo pod súhrnné slovíčko "zima". Pod ním si môžeme predstavovať nie len rok 2022, ale samozrejme aj prvé tri mesiace roku 2023, čo je v rámci odhadov aj realistickejší obraz skutočností.

Tak či onak, debut spoločnosti Mundfish, ktorý svojím spracovaním už roky budí pozitívny ohlas, má konečne poriadneho vydavateľa a ním je francúzsky Focus Entertainment. Nižšie si k celému oznámeniu môžete doplniť aj PR vyjadrenie oboch firiem.

"Pred piatimi rokmi, keď sme založili štúdio, sme si stanovili cieľ vytvoriť prvotriedny produkt, ktorý by mohli oceniť milióny ľudí na celom svete," povedal Robert Bagratuni, generálny riaditeľ spoločnosti Mundfish. "A teraz, keď je stávka taká vysoká ako nikdy predtým, sme konečne pripravení uvoľniť dynamiku, ktorú sme za tie roky nazbierali. Nemohli sme byť šťastnejší, že sme sa k vydaniu hry vydali s takým skúseným vydavateľom, a nepochybujeme, že Focus Entertainment sa postará o to, aby bolo nadchádzajúce uvedenie hry na trh skutočne výnimočné."
"Je nám cťou spolupracovať s takým talentovaným štúdiom, akým je Mundfish," hovorí Julien Ramette, Chief Business Development Officer spoločnosti Focus Entertainment. "Hneď ako sme si začali vymieňať názory, ohromila nás kreatívna myseľ Roberta a jeho tímov. Štandardy AAA, ktoré poskytli pre svoju prvú hru, sú skutočne úspechom. Atomic Heart určite uctí všetkých hráčov, ktorí hľadajú originálny zážitok novej generácie."

DALŠÍ

CGwillWin