It Takes Two se možná podívá na Nintendo Switch

It Takes Two se možná podívá na Nintendo Switch
18:07, 04.09.2022

Pokud by po mně někdo chtěl jméno jedné jediné hry pro více hráčů, která mě za poslední roky nadchla nejvíce, bylo by to bezpochyby It Takes Two.

Roztomilá plošinovka s vážným, ale milým a místy občas ztřeštěným příběhem, doplněným o dechberoucí lokace, zasloužené sbírala jedno ocenění za druhým. Toto tažení nakonec korunovala oceněním hra roku 2021. Hazelight Studios, které má titul na svědomí, tak mohlo být více než spokojené.

Na druhou stranu hráči, kteří vlastní "pouze" Nintendo Switch mohou zatím jen závistivě koukat na gameplaye nebo v lepším případě navštívit nějakého kamaráda a hru si po večerech společně zahrát (osobní zkušenost a skvěle jsme se u toho bavili). Těm, kteří takové štěstí nemají však nyní svítá malá naděje.

Klik pro zvětšení (It Takes Two se možná podívá na Nintendo Switch)

Uživatel Discordu s přezdívkou The Snitch, který již dříve předpověděl příchod Assassin´s Creed Odyssey do Game Passu nyní vypustil další zašifrovanou zprávu sestavenou z emotikonů. Úvodní a koncový znak dává tušit, že půjde o hru na Nintendo Switch, následují emotikony stromu, hodin, sněhové vločky, včely a domu, které symbolizují prostředí, kde se ústřední dvojice pohybuje. Emotikon zelených šortek naznačuje hrdinu Codyho, rodina zase ústřední motiv celé hry a kniha, bláznivou příručku lásky, která se v pohádkovém světě snaží rozhádané rodiče dát znovu dohromady. Kdo o hře nic neví, těžko by mohl podle těchto obrázků hádat, že půjde právě o It Takes Two a i někteří z hráčů, kteří hru hráli by určitě tápali (já tedy určitě).

K možnému uvedení hry na NS se však vyjádřil na YouTube další insider Jeff Grubb, který rovněž uvedl, že se hra na platformu chystá, přičemž doplnil, že oficiální představení bude na dalším eventu Nintenda, který údajně chystá už tento měsíc.

Nezbývá tak, než doufat, že se hra na handheldu opravdu objeví a další hráči ji tak budou moci docenit. Bude určitě zajímavé porovnat rozdíly v ovládání oproti PlayStationu a Xboxu s ohledem na potřebu rychlé reakce v některých situacích. Otázkou rovněž zůstává zdali bude potřeba mít 4 ovladače nebo si hráči vystačí každý s jedním.

Jak se hra líbila vám? A pokud se informace potvrdí, zvažujete její nákup?


DALŠÍ

CGwillWin