Pentiment od Obsidian Entertainment vyjde 15. listopadu

Pentiment od Obsidian Entertainment vyjde 15. listopadu
12:57, 24.08.2022

Vkročte do ilustrovaného světa inspirovaného iluminovanými rukopisy a tištěnými dřevořezy. Pentiment je výpravně dobrodružná hra zasazená do 16. století v bavorských Alpách za časů Svaté říše římské. Ujmete se role Andrease Malera, mistrovského malíře, který se ocitne uprostřed vražd, skandálů a intrik fiktivního městečka Tassing a přilehlého opatství Kiersau.

Bude jen na vás, jaká rozhodnutí Andreas učiní při vyšetřování vražd, které se dějí okolo něj. Od plížení do opatské knihovny pozdě v noci, abyste mohli nahlédnout do tajných rukopisů, po hraní hospodské karetní hry, kdy vám výhra zajistí potřebné informace. Sami usoudíte, jak naložíte s vzácným časem, který máte na posouzení podezřelých. Každé rozhodnutí a obvinění, která jako Andreas učiníte, ponesou následky, jež ovlivní alpskou komunitu po generace.

Hra Pentiment od studia Obsidian Entertainment vyjde 15. listopadu pro Xbox Series X|S, Xbox One, PC s Windows 10/11 a Steam. Hra bude také v den vydání dostupná v předplatných Xbox Game Pass a PC Game Pass.


DALŠÍ

CGwillWin