JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R gameplay a módy

JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R gameplay a módy
18:44, 17.08.2022

Ve hře JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R se střetnete spousta různých typů schopností a hráči budou moci najít ty, které v bitvě nejraději používají. Postavy využívající Hamon a Mode zobrazené v prvních dvou kapitolách JoJo’s Bizarre Adventure budou čelit dalším postavám využívajícím Standy, oblíbenou schopnost představenou ve Stardust Crusaders, a dokonce i jezdecké bojovníky, jako je Diego Brando z Steel Ball Run. Každý typ schopností bude mít v bitvě své silné a slabé stránky.

Schopnosti ale nebudou jediným způsobem, jak během bitev zvrátit vývoj ve prospěch hráčů. Budou si moci vybrat pomocnou postavu, která jim pomůže, nebo použít Stylish Guard, aby se útokům vyhýbala s grácií. Easy Beat umožní více lidem rozpoutat zničující komba ve hře, zatímco děsivé triky na jevišti se budou dít během některých bitev jako skutečná pocta některým ikonickým momentům z franšízy.

JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R bude obsahovat několik režimů. V All-Star Battle zápasy snů z celého světa JoJo’s Bizarre Adventure dají hráčům různé odměny, jako jsou nové kostýmy a BGM. Versus Mode umožní hráčům bojovat v zápasech 1v1 nebo 3v3. Arcade Mode obsahuje Challenge Battle, kde hráči budou muset čelit 8 bitvám, zatímco Endless Challenge otestuje limity těch nejsilnějších s nekonečným počtem nepřátel, kteří se objeví jeden po druhém. Nakonec mohou hráči vyladit své strategie a pohyby v cvičném režimu, než vstoupí do online režimu a budou čelit ostatním hráčům.

DALŠÍ

CGwillWin