hw
Na PS5 sa chystá dôležitý update, čo všetko prinesie?

Na PS5 sa chystá dôležitý update, čo všetko prinesie?
17:18, 28.07.2022

Next-gen platforma PlayStation 5 sa pozvoľna a opatrne rozširuje o nové a nové možnosti. Výnimkou v tomto prípade nebude ani ďalší pripravovaný update, ktorý prinesie nasledujúce zmeny.

  • Prvou veľkou novinkou bude podpora 1440p - Toto špecifické rozlíšenie je určené primárne majiteľom monitorov a čo si budeme hovoriť, veľa hier, vrátane PS5 verzií, beží často práve v 1440p a ak chcete natívne zažiť toto rozlíšenie, nový update vám to umožní. Ak dané dielo bude bežať v 4K, systém všetko prepočíta do 1400p a pomôže vám tak s vyhladzovaním. Nanešťastie, VRR (variabilné snímkovanie) sa nateraz viaže len na Full HD a čisto 4K.
  • Vytvorenie vlastných zoznamov hier - ďalšou užitočnou novinkou sa stane možnosť vytvárania vlastných súborov s hrami. Konzola PS5 vám umožní vytvoriť 15 sekcií z čoho jedna sekcia pojme 100 hier.
  • 3D vs Klasický zvuk - po novom update vylepšení si užívatelia dokážu otestovať rozdiel medzi 3D a klasickým zvukom.
  • Vylepšenie sociálnych funkcií - SONY sa v zmysle rozširovania sociálnych funkcií snaží výrazne napredovať. Aj preto čoskoro dostanete možnosť rozposielať hlasové správy a nálepky už priamo v hernom prostredí. Rovnako tak budete môcť požiadať o zdieľanie obrazovky a sledovať tak skupinovo čo vašich kolegovia aktuálne hrajú.

  • DALŠÍ
    
    CGwillWin