Chystá sa remake Lollipop Chainsaw

Chystá sa remake Lollipop Chainsaw
08:30, 06.07.2022

Už je to celých desať rokov, čo sa na scéne objavila uhrančivá hack-and-slash akcia Lollipop Chainsaw od Grasshopper Manufacture. Za vývojom toho času stál sám Goichi Suda, avšak jedným zo scenáristov bol dnes už oveľa slávnejší filmový režisér James Gunn. Obom pánom sa podarilo na obrazovky herných platforiem dostať vyložene oddychovú ale cez to všetko originálnu zombie sekačku, ktorá by si kvalitný remake rozhodne zaslúžila.

Ten má aktuálne na pláne firma Dragami Games, vedená producentom pôvodnej hry (Yoshimi Yasuda). V tíme je niekoľko pôvodných vývojárov avšak už teraz sa musíme pripraviť na zopár zmien, ktoré s originálom majú viac či menej kolidovať. Zabudnite na špecifický výtvarný art pôvodnej hry, tento remake pôjde cestou realistického vyobrazenia. Tak isto môžeme zabudnúť takmer na celý a vysoko kvalitný soundtrack, kde by ste našli také kapely ako Arch Enemy, Five Finger Death Punch, Children of Bodom a Blackhearts - ten sa nepodarilo nanovo zaplatiť v rámci licencií.

Budeme pochopiteľne Dragami Games držať palce, aby to zvládli, avšak nateraz nemáme žiadny bližšie informácie o platformách ani orientačnom roku vydania.


DALŠÍ

CGwillWin