Zastrelil svoju vlastnú mamu pretože mu nedovolila hrať PUBG

Zastrelil svoju vlastnú mamu pretože mu nedovolila hrať PUBG
11:47, 18.06.2022

Pred časom obletela internet skutočne hrozivá správa o závažnom trestnom čine, ktorý sa udial v Indickom meste Lucknow. Tamojší mladík (16 rokov) bol zaistený políciou po tom, čo sa v jeho rodnom dome našlo rozkladajúce sa telo jeho vlastnej matky.

Jej smrť mal údajne zapríčiniť sám spomínaný tínedžer a to pomocou legálne držanej zbrane jeho vlastného otca. K zastreleniu malo prísť 4. 6. 2022, krátko po tom, kedy matka obvinenému zakázala ďalej hrať mobilnú verziu PUBG, do ktorej mal nasypať aj jej vlastné peniaze. Chlapec ju chladnokrvne zavraždil a telo ukryl v dome s tým, že sa pomaly šíriaci zápach snažil prekryť osviežovačom vzduchu. Následne si do domu pozval niekoľko priateľov aby u neho prespali a keď bolo telo objavené, tvrdil, že za smrť môže práve spomínaná návšteva - neskôr to celé hodil na tajomného elektrikára.

Cez to všetko ho polícia poslala do domova pre mladistvých, kde sa už po príchode priznal všetkým čo boli okolo a s chladnou hlavou opísal všetko to, čo sa v ten inkriminovaný deň vlastne stalo. Aj na základe týchto skutočností mu teraz reálne hrozí najvyšší trest a to trest smrti.


DALŠÍ

CGwillWin