Autori hitu Cobra Kai pripravujú film Duke Nukem

Autori hitu Cobra Kai pripravujú film Duke Nukem
09:55, 11.06.2022

Ikonická FPS z 90 rokov, Duke Nukem, sa predsa len dočká svojej plnohodnotnej filmovej adaptácie. Včera sme sa totižto dozvedeli zaujímavú informáciu o tom, že trojica Josh Heald, Jon Hurwitz, a Hayden Schlossberg (autori seriálového hitu Cobra Kai) rozbehli prípravy Duke Nukem snímku.

Produkciu budú zabezpečovať známe firmy Legendary Entertainment a Marla Studios, kde druhú menovanú spoločnosť založil Jean-Julien Baronnet, producent filmu Assassin’s Creed. Marla štúdio sa zameriava práve na filmové adaptácie videohier. Momentálne sa projekt začína hýbať v smere hľadania ideálneho režiséra ako aj scenáristu.

Ak si ešte spomínate na niekoľko rokov starú informáciu o tom, že Paramount plánuje pripraviť film Duke Nukem kde by hlavnú úlohu mal stvárniť dnes už ešte viac slávnejší John Cena, tak z tohto projektu nakoniec nič nebude, keďže ho producenti zastavili. Uvidíme ako dopadne aktuálne oznámená príprava nového snímku a držíme spomínanej trojici rozhodne palce nech sa to podarí, ostatne Duke by si to dozaista zaslúžil.


DALŠÍ

CGwillWin