Mothmen 1966 vás vráti do minulosti

Mothmen 1966 vás vráti do minulosti
09:22, 26.05.2022

Vracať sa späť je vždy príjemné. Či už vyťahujete spomienky na detstvo previazané s hrami, alebo sa len vnútorne zasmejte na nejakom svojom trápnom zážitku zo škôlky (zasmejete cez slzy samozrejme). V prípade návratov do herných čias rokov osemdesiatych je dnes však ona atraktivita tak ojedinelá, že každý nový projekt snažiaci sa nám ju poskytnúť, je minimálne z môjho pohľadu vítaný. Presne tak ako detektívna adventúra Mothmen 1966.

Mothmen 1966, prvá vizuálna novela zo série inšpirovanej literatúrou z polovice 20. storočia a počítačovou grafikou 80. rokov, ktorú vydáva Chorus Worldwide a vyvíja LCB Game Studio, vyšetruje paranormálne anomálie na PlayStation 4 (hrateľná na PS5), Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch a PC cez Steam vo štvrtok 14. 7. 2022.

Preveďte dvojicu milencov, vyšetrovateľa a majiteľa čerpacej stanice napínavou nocou počas podivného meteorického dažďa Leonidov v roku 1966. Pohybujte sa v desivo napínavom príbehu, ktorý vzdáva hold knihám z 80. rokov, a vyšetrujte červené či, ktoré sa predierajú vzdialenými tmavými lesmi a sledujú každý pohyb.

V jedenástich kapitolách preplnených atmosférou, ktorú umocňuje 8-bitový vizuál v štýle ZX Spectrum a éterická lo-fi zvuková kulisa, sa stretnete so zákernými hlavolamami a inteligentnými minihrami. Pozorujte neznáme kryptografické objekty pomocou ďalekohľadu a ponárajte sa stále hlbšie do neuveriteľných záhad, ktoré stierajú hranicu medzi vedeckými faktami a vedeckou fikciou.


DALŠÍ

CGwillWin