Připravuje se Death Stranding 2

Připravuje se Death Stranding 2
23:10, 22.05.2022

O titulu Death Stranding slyšeli snad všichni. Hideo Kojima dal zase jednou průchod svojí fantazii a naservíroval nám hru z nového světa, který trápí smrtící deště, ještě smrtelnější monstra a také odloučenost lidí žijících v odlehlých bunkrech. To celé okořenil známými, nejen hereckými tvářemi a hudbou, aby ve výsledku získal dílo, jenž po světě získalo rozporuplné reakce, ale ke kterému si nakonec hráči našli cestu.

Úspěch hry po letech potvrdila i loni vydaná Director´s Cut edice a nikoho tak asi nepřekvapí, že se tedy chystá i druhý díl . Ačkoliv nebylo oficiálně ještě nic potvrzeno, nechal se samotný Norman Reedus představitel Sama slyšet v jednom z rozhovorů, že se na dvojce již pracuje.

Stalo se tak při rozhovoru pro magazín Leo Edit, kdy padaly otázky na dosavadní Reedusovu kariéru. Po zmínění jeho připravované knihy, poslední série Walking Dead a jejího spinoffu došlo i na natáčení týkající se Death Stranding. Norman následně konstatoval, že se začalo pracovat na druhém dílu.Bohužel byla tato informace v rámci rozhovoru trochu opomenuta a nerozvedena, takže zatím nevíme více.

Zajímavé je nicméně už i samotné zmínění prací na hře, protože Kojima si tyto informace většinou žárlivě střeží. Buď se tedy jedná o nehodu ze strany herce nebo malé pošťouchnutí směrem k hráčům s povolením Kojimi. Pokud by se jednalo o druhý případ mohli bychom se tak třeba brzy dočkat už nějakého oficiálního oznámení. To jsou však pouhé domněnky.

A co vy? Těšíte se na případné pokračování DS? Nebo máte hru za pouhý trenažer donáškové služby a druhý díl vás nechává ledově klidným?


DALŠÍ

CGwillWin