hw
SteelSeries představuje nejlehčí multižánrové a MMO/MOBA myši Aerox

SteelSeries představuje nejlehčí multižánrové a  MMO/MOBA myši Aerox
02:57, 13.04.2022

Společnost SteelSeries, přední světový výrobce herních, esportových a konzolových periferií, rozšiřuje portfolio oceňovaných perforovaných lehkých myší Aerox o modely Aerox 5, Aerox 5 Wireless a Aerox 9 Wireless.

Nové produkty představují fúzi ultralehkého designu a široké variability nastavení tlačítek pro maximální přesnost a rychlost pohybu a pohodlí každého typu hráče. Podobně jako inovace v leteckém průmyslu přinášejí moderní technologie a konstrukční vylepšení nové možnosti pro další kategorie produktů.

Menší hmotnost má výrazný pozitivní vliv na rychlost a vytrvalost, vlastnosti, které jsou tak důležité pro soutěžní hraní. Ať už se jedná o jakoukoli hru, sami hráči chtějí získat výhody, možnost hrát ještě lépe, aby zvýšili pravděpodobnost vítězství. A je jedno, zda soupeří online, nebo se snaží už poněkolikáté porazit hlavního nepřítele v singleplayeru, ultralehká řada myší Aerox poskytuje hráčům parametry pro rychlejší a přesnější pohyb a menší únavu. Základem je možnost volby. Od aplikací a zkratek v mobilním telefonu až po výběr kávy ve Starbucks – téměř vše je dnes přizpůsobitelné a hraní her, resp. možnost volby by měla být při hraní stejná jako v běžném životě.

I proto SteelSeries klade takový důraz na zdarma dodávaný software ke svým produktům včetně nových myší Aerox 5, Aerox 5 Wireless a Aerox 9 Wireless. Skrze něj si lze nastavit každé tlačítko na libovolnou zkratku či makro pro Fortnite, League of Legends nebo jakoukoli jinou hru, případně upravit RGB podsvícení tak, aby přesně ladilo s barvami herního setupu.

Klik pro zvětšení (SteelSeries představuje nejlehčí multižánrové a  MMO/MOBA myši Aerox)

SteelSeries Aerox 5 – Bleskurychlá

Nejlehčí multižánrová herní myš dosahující hmotnosti sotva 66 g. Aerox 5 kombinuje ultralehký design a 9 programovatelných tlačítek, což umožňuje hráčům flexibilně a okamžitě se přizpůsobit jakékoli hře, resp. hernímu žánru. Senzor TrueMove Air a kluznice se 100% PTFE zajišťují maximální přesnost každého pohybu myši, zatímco spínače Golden Micro zaručí správnou registraci každého stisknutí. Třízónové RGB podsvícení je společně s vnitřními obvody bezpečně uzavřeno ve schránce odolné proti polití, prachu a jiným nečistotám díky technologii AquaBarrier s certifikací IP54.

SteelSeries Aerox 5 je k dispozici za cenu 89,99 euro.

SteelSeries Aerox 5 Wireless – Spojení neomezeného výkonu a univerzálnosti

Nejlehčí bezdrátová multižánrová herní myš s hmotností pouhých 74 g poskytuje úctyhodných 180 hodin nepřetržitého hraní, které umocňuje schopnost přetavit 15 minut rychlého nabíjení v dalších 40 hodin hraní. Integrovaná duální bezdrátová technologie Quantum 2.0 a Bluetooth uvolňuje hráčům ruce, resp. umožňuje připojení k libovolnému zařízení. Myš si s sebou nese vlastnosti své drátové sestry, včetně 9 programovatelných tlačítek, senzoru TrueMove Air a technologie AquaBarrier.

SteelSeries Aerox 5 Wireless je k dispozici za cenu 149,99 euro.

Klik pro zvětšení (SteelSeries představuje nejlehčí multižánrové a  MMO/MOBA myši Aerox)

SteelSeries Aerox 9 Wireless – ultimátní myš pro MMO/MOBA hry

Inovace konečně po mnoha letech dorazily i do MMO a MOBA žánru a výsledkem je ultralehká, bezdrátová myš o hmotnosti 89 g. Myš Aerox 9 Wireless nabízí hráčům 12 programovatelných tlačítek na boku myši. I ona svým svěřenkyním a svěřencům poskytne duální bezdrátovou technologii Quantum 2.0 a Bluetooth. Stejně jako její sourozenci je postavena na pevných základech využívajících spínače Golden Micro, senzor TrueMove Air a technologii AquaBarried. Nechybí také dlouhá výdrž až 180 hodin a rychlé nabíjení představující dalších 40 hodin za 15 minut.

SteelSeries Aerox 9 Wireless je k dispozici za cenu 159,99 euro.

Nové modely z řady Aerox jsou k dispozici celosvětově prostřednictvím www.SteelSeries.com a u lokálních prodejců.


DALŠÍ

CGwillWin