Oznámeno Kingdom Hearts 4

Oznámeno Kingdom Hearts 4
00:32, 11.04.2022

Už je to 20 let co se poprvé na herní scéně objevil titul Kingdom Hearts, přičemž si za celou svou existenci našel na světě tisíce příznivců. Kdo by ostatně nemiloval Disneyho postavy jako je Donald nebo Goofy, kteří pomáhají hlavnímu hrdinovi jménem Sora při jeho dobrodružstvích, při kterých naráží i na známé padouchy jako je třeba Oogie Boogie.

No a Square Enix si k oslavě výročí o víkendu připravilo pro hráče několik překvapení. Prvním je ohlášení hry Kingdom Hearts Missing-link pro mobilní zařízení iOS / Android, která se letos dočká uzavřené bety.

Tím druhým a hlavním překvapením bylo oznámení Kingdom Hearts 4, které bylo představeno v rámci výročního videa. Kromě Sory se evidentně dočkáme i Donalda s Goofym, na další potvrzení si ovšem budeme muset počkat. Vývojáři nicméně slíbili návrat některých starých známých, ale i větší množství nových postav.

O příběhu zatím nepadlo ani slovo, ale podle ukázek se bude odehrávat ve velkém městě podobajícímu se moderním metropolím, které navíc vypadá i reálněji než animované lokace z předchozích dílů. Ve výsledku tak zatím hra vypadá skutečně jako další díl Final Fantasy, přičemž reálněji vypadají i Disneyho hrdinové.

Na jejich další dobrodružství si budeme muset nicméně počkat, protože podle tvůrců je hra zatím v ranném stádu vývoje.

DALŠÍ

CGwillWin