Simulátor pivovarníka získava zaujímavého partnera

Simulátor pivovarníka získava zaujímavého partnera
07:36, 22.03.2022

Rok 2022 sa z pohľadu videoherných simulácií môže stať rokom piva. Projekt Brewmaster: Beer Brewing Simulator od Auroch Digital totižto nateraz pozbieral pozitívne reakcie v rámci udalostí kde sa prezentoval a okrem PC verzie nás čaká aj jeho vydanie na konzoly. Projekt aktuálne navyše naberie ešte o kus väčšiu autenticitu, keďže jeho producentom sa podarilo dohodnúť spoluprácu s reálnym a oceňovaným pivovarom Moor Beer.

"Sme radi, že môžeme spolupracovať so spoločnosťou Moor Beer v rámci našej hry Brewmaster, a dúfame, že táto spolupráca dodá hráčom nášho pivného simulátora ďalšiu vzrušujúcu vrstvu autenticity a ponorenia sa do hustej bielej peny," povedala Jemima Crow, riaditeľka marketingu a komunikácie v spoločnosti Auroch Digital. "Spolupráca so spoločnosťou Moor Beer na tomto partnerstve bola skvelou skúsenosťou, pretože sú veľmi znalí a zanietení pre pivovarníctvo a pivo samotné. Veľmi sa tešíme, že už čoskoro, keď sa priblížime k vydaniu, ukážeme fanúšikom v hre Brewmaster oveľa viac."
Justin Hawke, hlavný sládok a majiteľ spoločnosti Moor Beer Company, v rozhovore o projekte uviedol: "Pivovar Brewmaster je veľmi zaujímavý projekt: "Spolupráca so spoločnosťou Auroch bola skvelá a sme nadšení, že si vybrali práve nás. Pivo Moor som vypestoval na základe domáceho varenia, takže bolo naozaj nostalgické a zábavné vidieť jeho virtuálnu repliku - dokonca až po môj pôvodný oranžový chladiaci box na piknik! Pre ľudí to bude skvelá hra, vďaka ktorej sa môžu ponoriť do sveta pivovarníctva, a ak sa do neho ponoríte tak ako ja, možno nakoniec skončíte aj s vlastným pivovarom."

O hre samotnej sa dozvieme viac počas Simfestu (28. 3 až 4. 4.) kedy sa všetky vyššie spomínané spoločnosti postarajú o obsiahly gameplay stream.


DALŠÍ

CGwillWin