hw
NVIDIA Reflex v Ready or Not a Shadow Warrior 3

NVIDIA Reflex v Ready or Not a Shadow Warrior 3
15:40, 16.03.2022

Majitelé GPU NVIDIA GeForce mohou dosáhnout nižší latence díky technologii NVIDIA Reflex ve hrách Shadow Warrior 3 a Ready or Not. Zapnutím funkce Reflex ve hře Shadow Warrior 3 se latence systému sníží až o 56 %, zatímco ve hře Ready or Not bude latence nižší o 42 %. Snížení latence systému pomůže hráčům zlepšit jejich výkony v těchto dynamických akčních hrách.

Shadow Warrior 3 si užijí naplno zejména majitelé GPU GeForce RTX. Hra vyšla začátkem března a díky NVIDIA DLSS je možné v ní získat až o 68 % snímků za sekundu více. Nyní NVIDIA majitelům GPU GeForce nabízí snížení latence systému ve hře až o 56 % pro lepší reakci hry na ovládání. Kombinace těchto dvou technologií zajistí plynulý a responzivní zážitek ze hraní.

Klik pro zvětšení (NVIDIA Reflex v Ready or Not a Shadow Warrior 3)

Ready or Not v současné době sbírá spoustu nadšených recenzí v režimu Early Access. Při taktickém postupu hrou v roli člena SWAT týmu se hráči často dostanou do situace, kdy je potřeba precizní střelba. NVIDIA Reflex k tomu dopomůže snížením latence až o 42 %.

Klik pro zvětšení (NVIDIA Reflex v Ready or Not a Shadow Warrior 3)

Rozšiřování ekosystému NVIDIA Reflex

Díky funkci NVIDIA Reflex Analyzer nabídne kombinace GeForce Experience a kompatibilních zařízení snadné a přesné měření času od kliknutí myší po změnu obrazu na monitoru. Hráči tak mohou snadno měnit nastavení hry a testovat jejich vliv na snižování latence. Myši s podporou technologie Reflex odemykají možnost měření latence celého systému, pokud jsou spárovány s monitorem podporujícím Reflex Analyzer.

Mezi zařízení s podporou NVIDIA Reflex tento měsíc přibývají G-SYNC monitory AOC AG254FG a Viewsonic XG271QG i myši Alienware Wired Gaming Mouse AW320M a ROCCAT Kone XP Gaming Mouse.


DALŠÍ

CGwillWin