Cenami ovenčená Solasta predstavuje novú kampaň a multiplayer

Cenami ovenčená Solasta predstavuje novú kampaň a multiplayer
09:27, 16.03.2022

Pomaly to bude už jeden celý rok od vydania 1.0 verzie oceňovanej cRPG značky Solasta: Crown of the Magister, ktorú ovenčila kritika ale aj komunita a tak je zo strany autorov - nutné dodať, že stále nezávislých autorov z Tactical Adventures, určite vhodné prísť s niečím novým. To nové dostalo názov Solasta: Lost Valley a príde simultánne po boku free rozšírenia o multiplayer. Viac už vám povie tlačová správa pod čiarou.



Kampaň Lost Valley prináša úplne nový príbehový part, ktorý prebieha paralelne s pôvodnou kampaňou Crown of the Magister, do ktorej môžu hráči naskočiť hneď na prvej úrovni. Nová kampaň obsahuje nové lokácie, nepriateľov, deväť nových podtried a svieže prostredia čo do dungeonov. Vďaka adaptívnej obtiažnosti a viacerým koncom rozšírilo dobrodružstvo Tactical Adventures slobodu voľby, ktorú majú hráči k dispozícii, a keďže jedna kampaň trvá približne 20 hodín, je tu vďaka týmto voľbám nekonečná znovuhrateľnosť.

V tejto úplne novej kampani sa partia dobrodruhov ponorí hlboko do idylického Údolia Domínia a bude pátrať po zmiznutom agentovi kniežatstva Masgarth, pričom odhalí staré manakalónske zvyky, ktoré boli po otvorení Trhliny zabudnuté. V hre je dynamika moci a bojujúce frakcie, takže je čo odhaľovať, keďže výprava si musí vybrať stranu, aby prežila.

Prémiové DLC príde spolu s podporou multiplayeru, ktorý bude dostupný všetkým hráčom bez ďalších poplatkov. Hra Tactical Adventures reagovala na žiadosti fanúšikov o podporu multiplayeru, čo znamená, že dvaja až štyria hráči si čoskoro budú môcť spoločne vychutnať pôvodný príbeh vrátane všetkého obsahu DLC, ktorý prišiel od uvedenia na trh minulý rok.


DALŠÍ

CGwillWin