The Elder Scrolls Online: Ascending Tide je tu

The Elder Scrolls Online: Ascending Tide je tu
14:04, 15.03.2022

Dnes došlo k vydání prvního DLC pro příběh „Legacy of the Bretons“ 2022. The Elder Scrolls Online: Ascending Tide je nyní k dispozici pro všechny hráče PC/MAC a Stadia. Nové DLC vyjde na konzole Xbox a PlayStation 29. března.

Pár nových PvE dungeonů pomáhá nastartovat rok, Shipwright’s Regret a The Coral Aerie. Ascending Tide je perfektním prostředím pro vzrušující události, které přijdou v letošní kapitole High Isle.

Hráči se mohou těšit na návrat několika hrdinů z předchozích ESO dobrodružství. Nové DLC začíná odvážnou záchranou Jakarnu před tajemným Řádem Ascendentů. Hráči se spojí s kapitánem Kaleenem při hrdinském nájezdu na Coral Aerie, ale musí dávat pozor na temné síly ohrožující bretaňský lid. Coral Aerie je krásné, ale zrádné místo a je to i dokonalá ochutnávka vizuálů, které přijdou v roce 2022.

Hráči mohou také objevit opuštěnou, strašidelnou loděnici známou jako Shipwright's Regret. Legendární All Flags Navy, údajně největší flotila v historii Tamrielu, se nachází v troskách, kde číhající nemrtví nepřátelé, kteří nyní nazývají ruiny domovem. V našem nejnovějším DLC bude pro hráče spousta nových a vzrušujících výzev, tajemství a kořisti.

Hráči si mohou zakoupit herní balíček Ascending Tide prostřednictvím obchodu Crown Store ve hře a automaticky se odemkne pro všechny předplatitele ESO Plus. Nové DLC je nyní k dispozici na PC/MAC a Stadii a na konzolích Xbox a PlayStation bude spuštěno 29. března.


DALŠÍ

CGwillWin