hw
HyperX přidává do nabídky bezdrátovou herní myš Pulsefire Haste Wireless

HyperX přidává do nabídky bezdrátovou herní myš Pulsefire Haste Wireless
15:24, 28.02.2022

HyperX, tým herních periferií společnosti HP Inc. a lídr v oblasti her a esportu, dnes oznámil, že nyní dodává bezdrátovou herní myš Pulsefire Haste ve dvou barevných provedeních: černém a bílém. Bezdrátová myš Pulsefire Haste je vybavena herní bezdrátovou technologií 2,4 GHz, která zajišťuje komunikaci s nízkou latencí a rychlostí hlášení 1 ms. Bezdrátová myš Pulsefire Haste váží 62 gramů a má ultralehkou šestihrannou konstrukci ve tvaru včelí plástve a nabízí rychlejší pohyby, lepší ventilaci a až 100hodinovou výdrž baterie na jedno nabití.

Bezdrátová herní myš Pulsefire Haste je vybavena spínači TTC Golden Micro Dustproof s odolností 80 milionů kliknutí, šesti programovatelnými tlačítky a vestavěnou pamětí pro uložení vlastního profilu prostřednictvím softwaru HyperX NGENUITY. Myš také nabízí čtyři přednastavená nastavení DPI - 400, 800, 1 600 a 3 200 DPI – a využívá snímač Pixart 3335 pro přesné sledování a nativní nastavení DPI až do 16 000 DPI pomocí softwaru NGENUITY.

Bezdrátová sluchátka Pulsefire Haste poskytují maximální pohodlí a kontrolu na dosah ruky. Myš je vyrobena s PTFE kluzáky s nízkým třením a čistým teflonem pro snadný klouzavý pohyb. Pokud dáváte přednost používání myši v drátovém režimu, je součástí této ultralehké myši také kabel HyperFlex USB-C vyrobený z lehkého a velmi pružného materiálu paracord, který snižuje napětí a odpor pro snadnější pohyby.

„Jsme rádi, že můžeme rozšířit řadu herních myší Pulsefire Haste o nové bezdrátové verze," řekla Bianca Walter, obchodní manažerka společnosti HyperX EMEA. „Společnost HyperX i nadále vychází vstříc neustále se měnícím potřebám hráčů na všech úrovních, včetně těch, kteří hledají ultralehkou herní myš kompatibilní s více platformami, navrženou pro špičkový herní výkon."

Balení bezdrátové myši Pulsefire Haste je obsahuje nalepovací grip pro uchopení na obou stranách myši a také na levém a pravém tlačítku myši, což zajišťuje dodatečné ovládání a pohodlí. Součástí balení je také náhradní sada teflonových bruslí pro ty, kteří zjistí, že se jim brusle myši opotřebovávají. Bezdrátová myš Pulsefire Haste je přizpůsobitelná pomocí softwaru HyperX NGENUITY a umožňuje uživatelům přizpůsobit nastavení DPI, osvětlení RGB, přiřazení tlačítek a nahrávání maker.

Bezdrátová myš HyperX Pulsefire Haste v černém nebo bílém barevném provedení je k dispozici za doporučenou maloobchodní cenu 2 490 Kč v síti maloobchodních prodejen HyperX. Další informace o dostupnosti bezdrátové herní myši HyperX Pulsefire Haste naleznete na stránce produktu HyperX Pulsefire Haste wireless.

Vzhledem k současné situaci s COVID-19 může u společnosti HyperX dojít ke zpoždění produktů a dodávek. Společnost HyperX přijímá veškerá možná opatření ve spolupráci s partnery, aby minimalizovala dopad na své zákazníky a zajistila dostupnost produktů a jejich včasné dodání.


DALŠÍ

CGwillWin