Prodej Surface Pro 8 a Surface Laptop Studio odstartuje 22.2.2022

Prodej Surface Pro 8 a Surface Laptop Studio odstartuje 22.2.2022
00:04, 18.02.2022

Odstartovaly předobjednávky prémiového notebooku Surface Laptop Studio a dosud nejvýkonnějšího zařízení 2v1 Surface Pro 8. Na českém trhu prodeje pro komerční i koncové zákazníky odstartují už 22. 2. 2022.

Na konci února dorazí do České republiky nejnovější generace populárních zařízení Microsoft Surface. Vyvíjeny byly přímo s ohledem na Windows 11, a tvoří tak dokonalé souznění softwaru a hardwaru. Do širokého portfolia značky Surface se přidává nejvýkonnější Surface Laptop Studio a také ještě lepší a výkonnější hybrid notebooku a tabletu v podobě Surface Pro 8. Koncoví zákazníci, kteří využijí předobjednávek Surface Laptop Studia, získají nejnovější aktivní pero Surface Slim Pen 2, které zážitek z práce na dotykovém displeji posouvá na novou dimenzi.

Luxusní hybrid Surface Pro 8

Prémiový Surface Pro 8 je jedním z nejuniverzálnějších zařízení na trhu. Tento titul si zaslouží díky kombinaci dvou funkcí zařízení – tabletu a notebooku. Pohodlnou práci bez jakýchkoliv omezení zajišťuje klávesnice Surface Pro Signature Keyboard, jednoduše odnímatelný displej, ale i polohovatelný stojan Kickstand. Díky tomu se práce stane zábavou, ať už jste kdekoliv – u stolu, na gauči nebo třeba venku na lavičce či v trávě. I přesto, že je Surface Pro 8 ultratenký a jeho hmotnost je pouhých 891 g, na jedno nabití lze zařízení využívat doslova od rána až do večera – baterie má úctyhodnou výdrž 16 hodin.

Klik pro zvětšení (Prodej Surface Pro 8 a Surface Laptop Studio odstartuje 22.2.2022)

Špičkový výkon dodá zařízení Surface Pro 8 revoluční architektura Intel Evo spolu s čtyřjádrovým procesorem Intel jedenácté generace. S takovou výpočetní sílou, podporou až 32 GB operační paměti a rychlým SSD diskem s kapacitou až 1 T si hravě poradí i s nejnáročnějšími aplikacemi nebo multitaskingem. Součástí výbavy je také senzor okolního světla, akcelerometr, gyroskop a magnetometr.

Prémiové Surface Laptop Studio

Neskutečně výkonný, neskutečně flexibilní, to je nové Surface Laptop Studio, vrchol inovativního přístupu, jímž je Microsoft známý už řadu let. A novinka v podání Surface Laptop Studia otevírá dveře do zcela nové kategorie. „Vytvořen byl v dokonalé symbióze s Windows 11 a jde o nejvýkonnější Surface, který kdy Microsoft představil. Zařízení bylo navrženo s ohledem na vývojáře, kreativce, designéry i hráče. Proto splní i ty nejvyšší nároky při každodenní práci, navíc ale spojuje výkon klasického počítače a mobilitu notebooku ve scénickém režimu pro ničím nerušené konzumování obsahu,“ říká Tomáš Koška, marketingový manažer pro Microsoft Surface.

Klik pro zvětšení (Prodej Surface Pro 8 a Surface Laptop Studio odstartuje 22.2.2022)

Surface Laptop Studio, který se pyšní naprosto precizním zpracováním, přichází na český trh s novým operačním systémem Windows 11. K dispozici bude v různých konfiguracích s procesory Intel® Quad Core™ jedenácté generace, až 32 GB paměti RAM a oceňovanou druhou generací grafické karty NVIDIA Ampere RTX. Ve výbavě ale nechybí ani baterie s extrémně dlouhou výdrží a obrazovka s obnovovací frekvencí až 120 Hz, která zvládne i nejnáročnější úkol bez sebemenšího zaškobrtnutí.

Zcela nový zážitek z dotykového displeje díky Surface Slim Pen 2

Zejména při použití v tabletovém režimu se Surface Laptop Studio i Surface Pro 8 promění ve výkonnou dotykovou plochu pro psaní, kresbu, malování, ale i další kreativní práci. K tomu je ideálním partnerem aktivní pero Surface Slim Pen 2, které je oproti svému předchůdci vylepšeno o haptickou odezvu. Díky jemným vibracím při tažení pera po skleněné dotykové obrazovce budete mít stejný pocit jako z práce na klasickém papíru.

Ještě lepší zážitek ze psaní zajistí také obnovovací frekvence obrazovky až 120 Hz. Surface Slim Pen 2 se navíc nabíjí ve speciální přihrádce pod klávesnicí, a tak se vám nikdy nestane, že by se zatoulalo kamsi do tašky či batohu. Komerční zákazníci včetně korporací, firem, podnikatelů nebo organizací si mohou Surface Laptop Studio a Surface Pro a příslušenství předobjednat u vybraných partnerů na stránkách Seznam autorizovaných prodejců společnosti Microsoft – Microsoft Surface pro firmy nebo u svého zástupce společnosti Microsoft.

Pro koncové zákazníky jsou zařízení i příslušenství k dispozici k předobjednání u partnerů Alza, CZC, Smarty a na Microsoft Store. Po zahájení prodeje budou tyto zařízení dostupná v oblíbených obchodech s elektronikou. Cena Surface Pro 8 startuje na 29 999 Kč (1 179 EUR), Surface Laptop Studio je k dispozici od 43 399 Kč (1 699 EUR). Pokud navíc koncoví zákazníci využijí předobjednávku Surface Laptop Studia u vybraných partnerů, mohou se také těšit na aktivní pero Surface Slim Pen 2 hodnotě 3 499 Kč (134 EUR), které dostanou jako dárek.

Veškeré podklady k zařízením Surface Laptop Studio, Surface Pro 8 a Surface Slim Pen 2 včetně media kitu nebo video galerie jsou k dispozici na stránkách společnosti Microsoft.


DALŠÍ

CGwillWin