hw
Společnost Sony představuje LinkBuds, novou dimenzi sluchátek

Společnost Sony představuje LinkBuds, novou dimenzi sluchátek
15:57, 16.02.2022

Společnost Sony představuje nový způsob, jak si vychutnat oblíbenou hudbu a důležité životní okamžiky současně, a to díky zbrusu novým, skutečně bezdrátovým sluchátkům LinkBuds. Díky otevřenému kruhovému ergonomickému designu s transparentním zvukem, mimořádně kompaktním rozměrům, křišťálově čistému zvuku a výjimečné kvalitě hovorů můžete být neustále současně přítomni a ve spojení s okolním světem.

Díky jedinečnému designu sluchátek Links Buds a technologiím senzorů a prostorového zvuku vytváří Sony společně se svými partnery nové zvukové zážitky, jako je hraní her s rozšířenou realitou, nový přístup k práci z domova, zvukovou navigaci s rozšířenou realitou a rychlý přístup k hudbě.

Všechny vaše světy v neustálém propojení

Sluchátka Links Buds dostala jedinečný otevřený kruhový design. Můžete se naladit na okolní svět, kdykoli budete chtít, aniž by tím utrpěl zážitek z poslechu. Nově vyvinutá jednotka s kruhovým měničem má otevřený střed membrány pro zvukovou transparentnost, takže zřetelně uslyšíte okolní zvuky a vždy zaregistrujete, když vás někdo v okolí během telefonátu osloví, nebo si snadno popovídáte s přáteli při poslechu vašich oblíbených skladeb. Díky novému designu jsou sluchátka LinkBuds ideálním společníkem pro celou řadu použití, včetně práce z domova, hraní her, poslechu hudby a dalších.

Díky novému, velmi malému a ergonomickému designu sluchátek Links Buds je už nikdy nebudete chtít sundat. Tato sluchátka váží přibližně čtyři gramy a jsou zázrakem miniaturizace. Na rozdíl od běžných sluchátek je ochranná plocha kryjící membránu reproduktoru integrovaná do pouzdra, což šetří místo. Celkový tvar byl vytvořen na základě rozsáhlých údajů o tvaru ucha, které byly shromažďovány od roku 1982, kdy společnost Sony představila první sluchátka do uší na světě. Sotva si všimnete, že je máte v uších, čímž se stanou dokonalým společníkem na celý den.

Klik pro zvětšení (Společnost Sony představuje LinkBuds, novou dimenzi sluchátek)

Křišťálově čistý zvuk

Můžete telefonovat bez okolního hluku a vést křišťálově čisté hovory. Sluchátka Links Buds jsou vybavena přesnou technologií snímání hlasu, která provádí pokročilé zpracování hlasového signálu. Algoritmus pro redukci šumu byl vyvinut společností Sony za pomoci strojového učení umělé inteligence a využívá více než 500 milionů hlasových vzorků k potlačení okolního hluku, aby zřetelně extrahoval váš hlas. Se sluchátky Links Buds uslyšíte volající vždy, když to budete potřebovat, i když se zrovna ocitnete v hlučné situaci.

Sluchátka LinkBuds vám umožní vychutnat si vysoce kvalitní zvuk bez ohledu na to, jak je váš život hektický. Technologie DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) vylepší váš osobní soundtrack tak, abyste si skladby mohli poslechnout ve vysoké kvalitě. Integrovaný procesor V1 od společnosti Sony reprodukuje všechny detaily hudby s minimálním zkreslením, a zajišťuje tak úžasně autentický poslech, takže vaši oblíbení interpreti budou znít vždy skvěle. O bohatý a vyvážený zvuk se stará speciálně navržený 12mm kruhový měnič.

Funkce Adaptive Volume Control upraví automaticky hlasitost podle toho, kde se právě nacházíte, a hudba tak hladce splyne s prostředím. Díky tomu můžete poslouchat své oblíbené skladby s komfortní hlasitostí v různých prostředích, a umocnit tak zážitek z poslechu pod širým nebem.

Usnadní vám každodenní práci

Díky společnosti Sony můžete skloubit poslech svých oblíbených skladeb s děním v okolním světě, a přitom zůstat ve spojení a využívat celou řadu chytrých funkcí.

Nenechte se zmást jejich velikostí, Links Buds se velmi snadno používají a zároveň nabízí pokročilé funkce. Díky funkci Wide Area Tap máte veškeré ovládání na dosah ruky. Dvojitým nebo trojitým poklepáním před levým či pravým uchem si můžete nastavit přehrávání podle svých představ – samotných sluchátek LinkBuds se nemusíte dotýkat.

Klik pro zvětšení (Společnost Sony představuje LinkBuds, novou dimenzi sluchátek)

LinkBuds vám pomohou, ať jste kdekoli, i když máte plné ruce práce. S funkcí Speak-to-Chat můžete automaticky pozastavit hudbu, jakmile s někým promluvíte. Jakmile konverzace skončí, hudba se opět začne automaticky přehrávat, takže se nemusíte dotýkat žádných ovládacích prvků. Sluchátka jsou také vybavena hlasovým asistentem, takže můžete získávat informace, spojit se s přáteli, nastavovat upomínky a další funkce aktivací preferovaného hlasového asistenta . Stačí říct „OK Google“ nebo „Alexa“.

Snadné připojení přes Bluetooth s funkcí Fast & Swift Pair

Sluchátka LinkBuds podporují novou užitečnou funkci rychlého párování Fast Pair od společnosti Google, která umožňuje snadné párování se zařízeními se systémem Android. Můžete také zjistit, kde jste sluchátka naposledy nechali. Funkce Swift Pair umožňuje rychlé a snadné spárování sluchátek LinkBuds s notebookem, stolním počítačem nebo tabletem se systémem Windows 11 nebo Windows 10. Když sluchátka poprvé vyndáte z pouzdra, automaticky se zobrazí okno s možností párování. Ať jste kdekoli, můžete se snadno připojit.

Rychlý přístup k oblíbené hudbě

Díky funkci Quick Access můžete sluchátka LinkBuds nakonfigurovat tak, aby obnovila přehrávání Spotify pouhými několika klepnutími – nemusíte se dotýkat smartphonu .

Umožňuje bohatší zážitek při poznávání okolí pomocí technologie Microsoft Soundscape

Sluchátka LinkBuds poskytují rozšířené možnosti začleněné do systému Microsoft Soundscape. Díky otevřené konstrukci sluchátek LinkBuds mohou uživatelé slyšet zvukové upozornění na budovy nebo křižovatky i přirozený zvuk z okolí. Kompasové/gyro senzory uvnitř sluchátek dokážou rozpoznat směr natočení vaší hlavy a umožňují, abyste slyšeli zvuk z daného směru, aniž byste museli držet smartphone .

Udržitelnost je pro společnost Sony důležitá

Společnost Sony navrhla sluchátka LinkBuds nejen s citem pro design, ale také s ohledem na životní prostředí. Tato jedinečná sluchátka a jejich nabíjecí pouzdro jsou vyrobena z recyklovaných plastových materiálů. Obaly navíc neobsahují plasty .

Vaše sluchátka pro každý den

Sluchátka LinkBuds jsou ideální pro každodenní nošení. Díky voděodolnosti se stupněm krytí IPX4 vaše oblíbené skladby nezastaví stříkající voda ani pot. Sluchátka disponují výdrží 5,5 hodiny s možností prodloužení o 12 hodin pomocí minimalistického a elegantního pozdra . I když život běží rychle a vy spěcháte, pouhých 10 minut nabíjení vám zajistí až 90 minut přehrávání.

Ponořte se do okolního zvuku

Sluchátka LinkBuds jsou také vybavena technologií 360 Reality Audio . S technologií 360 Reality Audio může být hudba tak skutečná, jako byste byli v první řadě na živém koncertě nebo v nahrávacím studiu vedle svého oblíbeného umělce. LinkBuds, které propojují online a offline svět, v budoucnu nabídnou rozmanité služby pro ještě lepší nové zvukové zážitky. Přinášíme zde několik zpráv od vybraných strategických partnerů společnosti Sony.

„Microsoft Soundscape je inovativní technologie založená na zvuku, která zosobňuje naše poslání umožnit každému člověku dosáhnout více,“ uvedl Peter Lee z CVP Microsoft Research & Incubations. „Při naší spolupráci se společností Sony na integraci technologie Soundscape do sluchátek LinkBuds jsme zjistili, že promyšlený design sluchátek zlepšuje zážitek z využití technologie Soundscape a umožňuje lidem vytvářet si bohatší povědomí o svém okolí a získat větší svobodu pohybu, a to vše při skutečném využití technologie heads-up a hands-free. Toto je teprve začátek a my jsme nadšeni z naší trvající spolupráce se společností Sony a z toho, jak naše vzájemně se doplňující technologie zvyšují kvalitu osobního i profesního života.“
„Naše produkty – Ingress, Pokémon GO a Pikmin Bloom – využívají rozšířenou realitu a hraní v reálném světě, aby inspirovaly naši komunitu a přinesly jí zábavu. Zvuk je důležitou součástí každé zábavy, zejména té, při které uživatelé prozkoumávají okolí. Proto jsme tak nadšeni, že můžeme spolupracovat se společností Sony na uvedení sluchátek LinkBuds na trh. Naší komunitě díky nim přinášíme pohlcující zvukové zážitky v reálném světě,“ uvedl Archit Bhargava, ředitel produktového marketingu společnosti Niantic, Inc.
„Ve společnosti Spotify se neustále snažíme vytvářet co nejlepší a nejplynulejší zážitek z poslechu v každém okamžiku,“ říká Sten Garmark, viceprezident divize Consumer Experience společnosti Spotify. „Společně se společností Sony jsme nadšeni představením funkce Spotify Tap, kterou nabídnou nová sluchátka LinkBuds. Tato funkce umožňuje posluchačům okamžitě se ponořit do hudby nebo si nechat naservírovat něco nového – a to vše jednoduchým poklepáním.“

Sluchátka LinkBuds budou v prodeji v šedé a bílé barevné variantě od února 2022 za cenu 4 799 CZK.


DALŠÍ

CGwillWin