hw
NVIDIA DLSS již ve 150 hrách

NVIDIA DLSS již ve 150 hrách
00:59, 15.02.2022

NVIDIA DLSS je již dostupné ve více než 150 hrách. Mezi těmi nejnovějšími jsou i populární tituly Dying Light 2 Stay Human, Phantasy Star Online 2 New Genesis a Sifu. NVIDIA také vydává nové Game Ready ovladače pro hry Elden Ring, Destiny 2: The Witch Queen a Total War: Warhammer III. Startuje také NVIDIA GeForce RTX Keycap Giveaway pro hráče, kteří si rádi modifikují svou PC sestavu.

DLSS v novinkách

Během února získali majitelé GeForce RTX možnost navýšit si výkon pomocí NVIDIA DLSS v nových hrách:

Dying Light 2 Stay Human - DLSS přináší až dvojnásobné zvýšení výkonu. Kombinace DLSS a slunečních stínů, odrazů, ambientní okluze, paprsků svítilen i globálního osvětlení vykreslovaných pomocí RTX akcelerovaného ray tracingu umožní si užít Dying Light 2 Stay Human v nejvyšší možné kvalitě.

Martha Is Dead - k dispozici od 24. února, DLSS přináší realističtější, imerzivní zážitek díky snímkové frekvenci zajišťující plynulý chod. Hra také nabídne ray tracované stíny a odrazy.

Phantasy Star Online 2 New Genesis - NVIDIA DLSS navyšuje výkon až o 45 % při maximálním nastavení grafiky a vykreslování. Umožňuje tak majitelům GeForce RTX 3060 a vyšších GPU hrát při více než 60 FPS ve 4K.

SCP: Pandemic - k dispozici od 22. února, NVIDIA DLSS přináší až 90% nárůst výkonu ve 4K. Díky tomu kterákoliv GPU GeForce RTX dosáhne přes 100 FPS!

Shadow Warrior 3 - hra vychází 1. března a NVIDIA DLSS poskytne pro frenetickou akci cenné snímky za sekundu navíc.

Supraland Six Inches Under - DLSS navýší výkon až o 65 % a umožňuje všem majitelům GPU GeForce RTX hrát při více než 60 FPS v rozlišení 4K.

Sifu - NVIDIA DLSS zvyšuje výkon až o 45 % a umožňuje všem uživatelům GeForce RTX hrát ve 4K a s maximálním grafickém nastavení při 100 FPS a více.

Game Ready na Elden Ring, Destiny 2: The Witch Queen a Total War: Warhammer III

Společnost NVIDIA dnes vydala nové Game Ready ovladače, které hned po vydání přinášejí optimalizace pro hry Elden Ring, Destiny 2: The Witch Queen, GRID Legends a Total War: Warhammer III.

Game Ready ovladače jsou hráčům k dispozici v den vydání většiny hlavních titulů, nebo ještě před ním. Nabízejí optimalizaci pro co nejlepší výkon a ničím nerušený zážitek ze hraní. Lze je snadno nainstalovat prostřednictvím GeForce Experience a být tak na nové hry plně připraven hned od vydání.

Klik pro zvětšení (NVIDIA DLSS již ve 150 hrách)

GeForce RTX Keycap Giveaway

Tým NVIDIA GeForce vyrobil omezené množství unikátních kláves s tematikou GeForce RTX. Jejich celosvětový giveaway bude probíhat po zbytek zimy a celé jaro roku 2022. Podrobnosti najdete na stránkách GeForce.com.


DALŠÍ

CGwillWin