Wargaming zahajuje slevový víkend na Steamu

Wargaming zahajuje slevový víkend na Steamu
15:14, 11.02.2022

Společnost Wargaming, která má na platformě Steam celou řadu titulů, s hrdostí oznamuje svůj premiérový víkend naSteamu. Akce nazvaná Steam Publisher Weekend, která se koná od 10. do 14. února, nabízí obrovské slevy, dobroty zdarma, streamy a aktivity spojené s hrami a hráčcskou komunitou. V centru pozornosti je exkluzivní balíček, který obsahuje užitečné herní předměty pro hry World of Tanks, World of Warships, World of Tanks Blitz a World of Warplanes a to vše s 95% slevou. Teď je nejlepší doba, kdy se do některého z těchto titulů vrhnout.

Hráči World of Tanks si mohou vyzvednout speciální balíček zdarma, který obsahuje francouzský kolový lehký tank, 100% vycvičenou posádku, 3 dny prémiového účtu World of Tanks a garážový slot. Kromě tohoto skvělého bezplatného balíčku, který je exkluzivní pouze tento víkend a jen na Steamu, je k dispozici také DLC Ruthless Champion. Tento balíček obsahuje sovětský objekt 244 úrovně VI, jedinečné 2D styly, nápisy inspirované hrou Master of Orion a sbírku cenných a užitečných herních předmětů. Navíc pomocí pozvánkového kódu GOWOTSTEAM mohou noví hráči získat prémiový tank, pronájem stíhače tanků VII. úrovně SU-122-44 a středního tanku VI. úrovně T-34-85M, kredity, dny prémiového účtu WoT a další!

Ani námořní kapitáni World of Warships se nebudou cítit odstrčení! Všichni hráči mohou zdarma získat DLC, které obsahuje 3 dny prémiového účtu, 1 kontejner Steam a 3 kamufláže Steam. Kromě toho bude k dispozici i zbrusu nový "Starter Pack" s 25% slevou, ale kapitáni nemusí být ve hře nováčky, aby si jej mohli vyzvednout. Toto DLC obsahuje lodě HMS Dreadnought, USS Charleston, 3 dny prémiového účtu a 15 Steam kamufláží. Navíc bude spuštěna komunitní akce, která všem účastníkům přinese komunitní žetony a také možnost vyhrát lodě VIII. úrovně!

Hráči World of Tanks Blitz si vylepší kreditní rezervy a užijí si další dny prémiového účtu a avatara a to díky balíčku Steam, který je k dispozici zcela zdarma. A na oslavu spuštění režimu Big Boss (který je k dispozici až do 13. února) je právě pro tento víkend k dispozici zbrusu nové DLC. To obsahuje M6A2E1 EXP (americký těžký tank VIII. úrovně), plazmovou kamufláž, měsíc prémiového balíčku, světelný nástavec Emoji, x5 XP certifikátů a další vychytávky, které se vám při zdolávání nového režimu budou hodit. A to nejlepší na tom všem: je k dispozici s ohromující 70% slevou!

A konečně, každé z leteckých es World of Warplanes si může pořídit speciální balíček, který obsahuje Polikarpov I-5 ShKAS, dny prémiového účtu, stříbrné a ocelové trofeje a další, a to vše zdarma! Jaká je tedy lepší příležitost vzlétnout do oblak a zažít úplně jinou úroveň válčení.

Navíc bude k dispozici kolekce starších titulů Wargaming s 85% slevou. Mezi tyto hry patří původní trilogie Master of Orion, Master of Orion: Conquer the Stars, Total Annihilation a oba tituly Massive Assault. Nezáleží tedy na tom, jaké vozidlo preferujete, ať už je to tank, loď, letadlo nebo vesmírná loď, čeká na vás vzrušení z vítězství. Všechny výše uvedené nabídky budou k dispozici pouze ve službě Steam.


DALŠÍ

CGwillWin