Údajne prelomový horor MADiSON príde tento rok

Údajne prelomový horor MADiSON príde tento rok
13:55, 25.01.2022

Psychologický horor MADiSON z dielne indie štúdia BLOODIOUS GAMES sa pod vydavateľstvom About Perp Games (Lake, Away The Survival Series, Blackwind) zhmotní v realitu v priebehu tohto roka. Informoval nás o tom priamo vydavateľ s tým, že okrem Steam verzie máme očakávať aj vydanie na konzoly a máme sa tešiť na to čo v žánre survival hororu ešte nebolo ukázané.

"Pred mnohými rokmi, keď som začal hrať hry, som sa úplne zamiloval do hororu. Od neustáleho umierania v Resident Evil alebo strachu pri hraní série Clock Tower až po modernejšie psychologické a survival horory, všetky som precítil, prežil, miloval a vstrebal." Hovorí Alexis Di Stefano, generálny riaditeľ spoločnosti BLOODIOUS. "MADiSON je našou vášňou a do vývoja hry, ktorá vás skutočne vydesí a bude výzvou pre vaše perspektívy, sme vložili srdce a dušu. Naša cesta bola neuveriteľná a teraz vďaka spolupráci s Perp Games s veľkou radosťou oznamujeme, že prinášame MADiSON na konzoly a môžeme naše dielo rozšíriť medzi oveľa viac fanúšikov psychologického a survival hororu."
"Nestáva sa často, aby ste videli tím s takou vášňou a talentom. Ich vedomosti a skúsenosti z hororového žánru sa sústredili na vývoj MADiSON, skutočne prelomovej hry, ktorá posúva psychologický horor na úplne novú úroveň. Hra MADiSON je mimoriadne desivá a my sa už nevieme dočkať, kedy ľudia v najbližších mesiacoch zažijú tragický príbeh Luca." Povedal Rob Edwards, generálny riaditeľ spoločnosti Perp Games.


DALŠÍ

CGwillWin