LEGO Star Wars: The Skywalker Saga konečně přilétá!

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga konečně přilétá!
00:01, 21.01.2022

Ačkoliv se tomu skoro až nechce věřit tak po dvou odkladech a zpoždění dvou let se snad konečně dočkáme nejambicióznějšího titulu s LEGO kostičkami, jaký prozatím vznikl. Pokud jste během dnešního dne ucítili narušení Síly, tak proto, že byl do světa vypuštěn nový trailer, který kromě jiného představuje snad už konečné datum vydání, kterým je 5. 4. 2022. Prožít si kompletní příběh rodu Skywalkerů budeme moci na PC, Switchi a posledních 2 generacích PlayStationu a Xboxu.

Podle traileru se tedy můžeme těšit na hrátky s kostičkami, které vypadají lépe než kdy dříve. Podívat bychom se měli na všech 9 hlavních filmů celé série, přičemž každý film má obsahovat 5 misí s nejdůležitějšími momenty, což nahrává domněnce vcelku slušné herní doby. Zdá se, že změnou prošly soubojové systémy, které vypadají efektivněji a plynuleji. A tím novinky určitě nekončí.

Co se týká samotných postav, těch bude k odemčení celkem 300 což vcelku prodlouží herní dobu zajisté o mnoho hodin. Nově je navíc bude možné i vylepšovat a odemykat tak nové schopnosti a dosahovat většího spojení se Sílou. Jak se to odrazí na samotných herních mechanismech se budeme muset nechat překvapit. Kromě postav se ale dočkáme i ikonických lodí včetně misí, které se k nim neodmyslitelně váží jako například útok na Hvězdu smrti.

Tvůrci rovněž lákají na možnost projít mise několika cestami a ne jen nějakou hlavní trasou. Přibylo i cestování hyperprostorem a celkově působí prostředí poněkud volnějším dojmem co se týká možností a pohybu. Otázkou tedy zůstává, proč došlo k oněm posunům ve vývoji a zdali to bude na hře nějak znát. S ohledem na dobu čekání nezbývá než doufat, že vše je doladěno k dokonalosti a Skywalker Saga bude fenomenálním úspěchem, který dá poté vzniknout třeba další větším projektům.

A co vy? Těšíte se na největší kostičkové dobrodružství v herní historii? Nebo jste už z LEGA vyrostli a Star Wars jsou vám šumák?


DALŠÍ

CGwillWin