Mysteriózna adventúra Unforeseen Incidents prichádza na Switch

Mysteriózna adventúra Unforeseen Incidents prichádza na Switch
09:12, 10.01.2022

Pôvodné vydanie klasickej point-and-click záležitosti s názvom Unforeseen Incidents sa vo forme PC verzie datuje ešte na máj roku 2018, avšak aktuálne nastal evidentne ten správny čas na port pre hybridný systém Nintendo Switch. Od 27. 1. 2022 sa tak budete môcť ponoriť do príbehu pripomínajúceho reálie našej súčasnosti, aj keď samozrejme v oveľa paranoidnejšej forme - narážam na Covid a veci s ním spojené.

Unforeseen Incidents je interaktívna záhada v klasickom štýle zasadená do nádherného ručne maľovaného sveta. Keď malomestský údržbár Harper Pendrell stretne na ulici umierajúcu ženu, nechtiac narazí na diabolské sprisahanie - záhadu, ktorú môže vyriešiť len on. Krajinou sa šíri neznáma choroba a kľúč k jej zastaveniu majú v rukách vedec, reportér a samotársky umelec. Harpera čaká nebezpečná cesta a každý krok ho privádza bližšie k sprisahaniu nebezpečných fanatikov. Skôr než sa spamätá, ocitne sa v boji o budúcnosť ľudstva vyzbrojený len svojím verným multifunkčným nástrojom.

Nájde Harper odvahu odhaliť pravdu a zabrániť epidémii, aj keby to znamenalo, že sám podľahne nákaze? Pridajte sa k Harperovi a zažite náročné vyšetrovanie, inteligentné dialógy a bohaté obsadenie postáv v tejto novej napínavej dobrodružnej hre od spoločností Backwoods Entertainment a Application Systems Heidelberg.


DALŠÍ

CGwillWin