akce
Razer na CES predstavil prvé herné hodinky

Razer na CES predstavil prvé herné hodinky
21:00, 05.01.2022

Spoločnosť Razer sa do Las Vegas vybrala so svojou štandardnou porciou nových ohlásení (periférie, laptopy a PC) avšak nezabudli prísť tradične aj s nejakým tým prekvapením. Tentokrát ide o ohlásenie chytrých hodiniek a zaujímavosťou je, že nejde priamo o výrobok Razeru ale, našťastie pre prípadných záujemcov, o spoluprácu so zavedenou značkou Fossil. Viac už v tlačovej správe pod čiarou.

Klik pro zvětšení (Razer na CES predstavil prvé herné hodinky)

SPOLEČNOSTI RAZER A FOSSIL PŘEDSTAVUJÍ CHYTRÉ HODINKY RAZER X FOSSIL GEN 6 PRO HRÁČE POČÍTAČOVÝCH HER

Společnost Razer, přední světová lifestylová značka pro hráče, oznámila spolupráci s předním výrobcem hodinek, společností Fossil, při uvedení limitované edice chytrých hodinek: Razer X Fossil Gen 6 Smartwatch. Co-brandované nositelné zařízení využívá dosud nejinovativnější platformu chytrých hodinek Fossil, očekávané hodinky Fossil Gen 6. Hodinky jsou rovněž vybaveny třemi exkluzivními ciferníky Razer, včetně analogového (Analog), textového (Text) a chromatického (Chroma), a dvěma stylovými vyměnitelnými řemínky. Hodinky Razer X Fossil Gen 6 budou celosvětově uvedeny na trh tento měsíc za 329 USD v omezeném množství pouhých 1 337 kusů.

Hodinky Gen 6 jsou prvními chytrými hodinkami s platformou Snapdragon Wear™4100+, které uživatelům poskytují vyšší rychlost a výkon, včetně rychlejšího načítání aplikací, rychlejší odezvy a efektivnější spotřeby energie. Díky celkově o 30 % vyššímu výkonu* a operačnímu systému Wear OS od společnosti Google™ toho chytré hodinky zvládnou mnohem více a rychleji, a poskytují tak hráčům módní náskok. Chytré hodinky Razer X Fossil Gen 6 se mohou pochlubit také špičkovými wellness funkcemi, které podporují závazky obou značek v oblasti wellness a přicházejí jen několik měsíců po spuštění specializované wellness iniciativy Razer pro hráče, Champions Start From Within.

"Jsme nadšeni, že můžeme ve spolupráci se společností Fossil navrhnout limitovanou edici chytrých hodinek a podělit se o Razer X Fossil Gen 6 s naší komunitou hráčů po celém světě," říká Addie Tan, zástupce ředitele pro rozvoj obchodu ve společnosti Razer. "Vždy hledáme příležitosti, jak doplnit životní styl hráčů a dodat jim produkty, které nejen dobře vypadají, ale přinášejí i hodnotu do jejich života. Proto jsme při tvorbě Razer X Fossil Gen 6 dbali na blahobyt hráčů. S využitím inovativních technologií Fossil a ikonické estetiky designu Razer budou tyto chytré hodinky dokonalým doplňkem, který vám ve hře dodá náskok."
"Naše týmy ve společnosti Fossil se vždy snaží hledat nové inovace, které bychom mohli našim uživatelům dodat spolu s operačním systémem Wear OS od společností Google a Qualcomm Technologies, Inc. a jsme nadšeni, že můžeme spolupracovat s dalším partnerem, který je ve své třídě nejlepší – společností Razer. Společnost Razer s působivou celosvětovou komunitou navrhla a vybudovala největší ekosystém hardwaru, softwaru a služeb zaměřený na hráče. Herní průmysl se v posledních letech nesmírně rozrostl a my jsme nadšeni, že můžeme spolupracovat na chytrých hodinkách zaměřených na životním stylu hráčů," dodává Steve Evans, EVP Chief Brand Officer společnosti Fossil Group. "Blahobyt je pro naše zákazníky také nesmírně důležitý a hodinky Gen 6 byly navrženy s ohledem na každodenní wellness cíle uživatele – ať už se jedná o pravidelné chvilky odpočinku s pomocí řízeného dýchání, sledování spánku nebo monitorování tepové frekvence během dne plného her."

Chytré hodinky Razer X Fossil Gen 6 mají 44 mm černé pouzdro, tři exkluzivní ciferníky a prvky uživatelského rozhraní Razer. Součástí hodinek budou také dva na míru navržené a vyměnitelné 22 mm silikonové řemínky v ikonické černé a zelené barvě Razer.

"Naše partnerství se společností Fossil v posledních několika letech vedlo ke sblížení módy a technologií," říká Pankaj Kedia, Senior Director, Product Marketing, Qualcomm Technologies, Inc. "Chytré hodinky Fossil Gen 6 posouvají toto sbližování na další úroveň a kladou větší důraz na fitness, zdraví a wellness. Jsme rádi, že můžeme rozšířit naši spolupráci se společností Razer a přinést výkon a superrychlou odezvu naší platformy Snapdragon Wear 4100+ jedné z nejvěrnějších herních komunit na světě."

Klik pro zvětšení (Razer na CES predstavil prvé herné hodinky)

Sledování spánku a zvýšená rychlost nabíjení baterie

Uživatelé mohou využít kratší dobu nabíjení a delší výdrž baterie, aby si maximálně užili den i noc. V dlaždici Sleep Tile můžete během noci sledovat historii spánku, monitorovat odpočinek a nastavit si spánkové cíle, a pak chytré hodinky rychle nabít, než začne váš den.

Chytré hodinky Razer X Fossil Gen 6 se na 80 % nabijí jen za něco málo přes 30 minut nabíjení. To v kombinaci se sníženou spotřebou energie platformy Snapdragon Wear 4100+ a inteligentními režimy baterie vyvinutými společností Fossil Group umožňuje uživatelům rychle dosáhnout plného nabití ráno po sledování spánku.

Modernizované senzory zdraví a wellness

Model Gen 6 se může pochlubit vylepšeným snímačem srdečního tepu, který umožňuje nepřetržité sledování a zvyšuje přesnost signálu. Uživatelé budou moci využít také nový snímač SpO2, který sleduje odhad naměřených hodnot kyslíku v krvi uživatele, aby zjistili, jak dobře jejich tělo cirkuluje kyslík v průběhu času.

Uživatelé budou moci i nadále využívat wellness aktualizace, které společnost Fossil Group vydala již dříve, včetně sledování Cardio Fitness Level, které zobrazuje odhad VO2 max pomocí klidové tepové frekvence a biometrických údajů uživatele a ukazuje celkové kardiorespirační zdraví v průběhu času.

Hands-free sledování zdraví

Uživatelé mohou sledovat své wellness cíle – od sledování srdečního tepu během dne, přes upozornění, že by si měli udělat pauzu s pomocí řízeného dýchání, až po naplánování každodenní procházky. Navíc díky hands-free notifikacím a vázaným hovorům s vestavěným mikrofonem budete ve spojení, aniž byste museli pozastavit svůj den nebo hru.

Kompatibilita se systémem Wear OS 3

Chytré hodinky Razer X Fossil Gen 6 budou kompatibilní také s novou aktualizací systému Wear OS 3 od společnosti Google, která byla oznámena v roce 2021. Chytré hodinky budou mít nárok na aktualizaci systému Wear OS 3 v roce 2022 spolu s dalšími aktualizacemi, které budou nadále zlepšovat celkový uživatelský zážitek.


DALŠÍ

CGwillWin