Sherlock Holmes Chapter One dostal prvé príbehové DLC

Sherlock Holmes Chapter One dostal prvé príbehové DLC
09:43, 18.12.2021

Jedným z príjemných prekvapení tohto roka sa stalo vydanie detektívnej adventúry Sherlock Holmes Chapter One od ukrajinského štúdia Frogwares, ktorému sme u nás udelili viac ako vysoké hodnotenie.

Ak si túto komplexnú adventúru už dávno užívate a nemáte v nej nejaký čas do čoho pichnúť, určite vás bude zaujímať práve vydané príbehové rozšírenie, vôbec prvé, s názvom "Beyond A Joke". Ide o prípad ktorý vám pridá minimálne jednu hodinu hrania a je dostupný v rámci Season Passu a Deluxe edície - kto by nemal ani jednu z nich, môže si túto expanziu zakúpiť samostatne za sumu 4.99 EUR.

V tejto vyše hodinovej príbehovej misii sa Sherlock musí postaviť majstrovi zlodejských praktík, ktorý sa zameriava na ultrabohatých ľudí z Cordony a robí to s patričnou drzosťou a výsmechom. Úloha sa aktivuje odpočúvaním rozhovoru v Grand Saray. Druhá hlavná úloha (Pozlátená klietka) však musí byť splnená, inak sa vám DLC neaktivuje. A ako to bude ďalej s plánovanými rozšíreniami?

Ďalšie dve plánované príbehové misie budú vydané začiatkom roka 2022 a budú sa sústrediť na Sherlockovho brata Mycrofta a tajomnú tieňovú postavu, známu len ako M.


DALŠÍ

CGwillWin