akce
DLC do Cuphead má dátum vydania

DLC do Cuphead má dátum vydania
13:33, 10.12.2021

Dlho očakávaná expanzia do ikonickej 2D hardcore akcie Cuphead od kanadského štúdia MDHR príde takmer päť rokov po vydaní prvej verzie. Pýtate sa prečo tak neskoro? Dôvodov je v tomto prípade viacero a ak dáme bokom situáciu s celosvetovou pandémiou, ostane nám samotná náročnosť technológie s akou sa spomínané dielo tvorí. Cuphead - The Delicious Last Course však už má pevný dátum a ten je 30. 6. 2022 (pre všetky verzie).

Cuphead - The Delicious Last Course, dlho očakávané rozšírenie hry s úplne novou hrateľnou postavou, slečnou Chalice. Okrem toho, že vyššie priložený a ručne vyrobený marionetový trailer ukazuje doteraz nevidené zábery niektorých nových bossov hry, ktorí ovládnu obrazovku, odhaľuje aj veľmi očakávaný dátum vydania!

"Sme nadmieru nadšení, že sa konečne môžeme s našimi fanúšikmi podeliť o dátum vydania hry The Delicious Last Course," hovorí Chad Moldenhauer, spoluriaditeľ štúdia MDHR. "Tak ako u mnohých našich kolegov vývojárov, aj tvorba hier v týchto jedinečných časoch so sebou priniesla množstvo výziev a my sme veľmi vďační našej komunite Cuphead za ich trpezlivosť a nadšenie v časoch, keď sme sa snažili, aby hra The Delicious Last Course bola skutočným vrcholom umeleckej, dizajnérskej a animačnej tvorby štúdia."
"Počas vývoja sa všetci skutočne zdokonalili vo svojom remesle," dodáva prevádzková riaditeľka štúdia MDHR Maja Moldenhauer. "Sme veľmi hrdí na náš talentovaný tím a na dôkladnú starostlivosť, ktorú vložili do každého prvku tohto rozšírenia. V hre The Delicious Last Course sú jednotlivé fázy bossov, ktoré obsahujú viac snímok animácie ako celí bossovia v pôvodnom Cupheade, a myslíme si, že fanúšikovia aj nováčikovia naozaj ocenia hĺbku a detaily, ktoré sú tu zobrazené!"

V hre Cuphead - The Delicious Last Course sa k nezlomným bratom Cupheadovi a Mugmanovi pridáva múdra a dobrodružná pani Chalice - ktorú fanúšikovia pôvodnej hry poznajú ako múdru Legendárnu Chalice - a spolu s ňou zažívajú búrlivé dobrodružstvo na doteraz neobjavenom ostrove Inkwell Isle! S pomocou nových zbraní, magických kúziel a jedinečných schopností pani Chalice sa hráči postavia novým obávaným bossom väčším ako život a pomôžu veselému šéfkuchárovi Saltbakerovi v Cupheadovej poslednej náročnej výprave!


DALŠÍ

CGwillWin