Cryptova x MFK Karviná - spojí tradiční sport s esportem

Cryptova x MFK Karviná - spojí tradiční sport s esportem
17:33, 01.12.2021

Esportová organizace Cryptova spojuje své jméno se slezským fotbalovým klubem MFK Karviná pro nadcházející sezonu FIFA22 e:LIGY, která se odehraje pod záštitou Ligové fotbalové asociace.

Svými aktivitami znovu propojuje tradiční sport a digitální hraní v jednu aktivitu. „Spojení našich hráčů s lokálním fotbalovým klubem je pro nás důležitá spolupráce, na kterou plánujeme navázat spoustu budoucích aktivit. Můžete se těšit na rozhovory, přátelská utkání s A-týmem Karviné nebo také komerční akce pro širokou veřejnost, jakmile to situace okolo covid-19 dovolí,“ komentuje spolupráci David Adamus, marketingový ředitel Cryptovy.

Klik pro zvětšení (Cryptova x MFK Karviná - spojí tradiční sport s esportem)

Aktuálně patnáctý tým FORTUNA:LIGY budou ve třetím ročníku e:LIGY reprezentovat dva ostřílení hráči DRMi10 a Miki. „EA SPORTS je fenomén, který se rychle rozvíjí a nejinak tomu bude i v následujících letech. Takovou příležitost jsme si nemohli nechat ujít a jsme rádi, že jsme se s esportovou organizací Cryptova domluvili na spolupráci. Věřím, že se našemu týmu bude dařit. Oběma hráčům stoprocentně věříme,“ prohlásil tiskový mluvčí MFK Karviná Adam Januszek.

Esportová organizace Cryptova nabízí svým hráčům, profesionální podmínky a maximální prostor pro seberealizaci. V jejich barvách jsme už mohli vidět např. tým Counter-Strike: Global Offensive, který hrál Mistrovství Slovenska nebo také League of Legends sekci, která na stejném turnaji ukořistila bronz, dále jsme je také mohli sledovat celkem nedávno na prestižních Hitpoint Winter.

První zápasy e:LIGY jsou na programu již 30. listopadu. Více informací již nyní ZDE.


DALŠÍ

CGwillWin