Kúpil si 2706 kópií tej istej hry, len tak pre istotu...

Kúpil si 2706 kópií tej istej hry, len tak pre istotu...
09:23, 30.11.2021

Leroy Patterson prezývaný The Human Tackboard je niečo viac než len nejaký začínajúci YouTuber. Tento dnes už takmer 40 ročný pán bol totižto dlhé roky profesionálnym wrestlerom (pod XPW) a rovnako tak sa venoval kaskadérskej či hereckej činnosti. Ak dáme bokom jeho kariéru pred kamerou, ostane nám pre nás oveľa zaujímavejšia a v súvislosti s touto novinkou aj trefnejšia kariéra čoby videoherného testera. Pracoval pre známe spoločnosti ako THQ, EA, Square-Enix, Neversoft, Activison, a 2K.

Leroy sa aktuálne rozhodol, že miesto investície do virtuálnej meny skúsi zainvestovať do podpriemernej hry z roku 2006, ktorú svojho času ku svojmu menu dávala za cca 4 Doláre známa sieť rýchleho občerstvenia Burger King. A tak nakúpil spolu 2706 fyzických kópií Xbox 360 verzie akčnej hlúposti Sneak King, ktorej sa celkovo natlačilo 2,7 milióna kópií a stal sa tak vlastníkom 0,08% všetkých kusov danej videohry.

Sám Leroy v tom vidí jednak obsah pre svoj YT kanál (aj keď video nakrútil pred štyrmi mesiacmi a až teraz nabralo nejaký virálny dosah) ale hlavne potencionálnu investíciu do budúcnosti. Môže sa totižto raz stať, že Sneak King bude mať istú zberateľskú hodnotu a tá z Leroya spraví bohatého človeka - teraz je otázka, kto tomu okrem neho samotného vlastne verí.


DALŠÍ

CGwillWin