Company of Heroes 3 multiplayer pre-alpha již dnes!

Company of Heroes 3 multiplayer pre-alpha již dnes!
00:18, 30.11.2021

Legendární strategická franšíza ke zpět a kombinuje srdceryvný boj s novými strategickými prvky a úchvatným středomořským prostředím. Společnosti Relic Entertainment™ a SEGA® Europe Ltd. s potěšením oznamují, že hráči z celého světa si zítra budou moci zahrát zcela novou verzi hry Company of Heroes™ 3 v pre-alpha multiplayeru. Připojte se k CoH-Development, stáhněte si bezplatnou verzi hry právě teď!

Multiplayer Pre-Alpha umožní hráčům skočit do online hry pro více hráčů a nahlédnout do nových vzrušujících soubojů. Mohou si vyzkoušet čtyři italské mapy v různých herních režimech, včetně co-op vs. AI, kompetitivního PvP a Skirmish vs AI, a zároveň vyzkoušet zbrusu nové funkce. Dvě klasické frakce se vracejí, US Forces a Wehrmacht, z nichž každá z nich přináší na bojiště své jedinečné schopnosti měnící boj. Před spuštěním bude odhaleno více frakcí, přičemž Company of Heroes 3 slibuje více obsahu než kdy předtím.

Na komunitní platformě CoH-Development Relic již vášniví hráči sdílejí svou cennou zpětnou vazbu od té doby, co byla Company of Heroes 3 letos v létě oznámena s Pre-Alpha Preview. Studio se těší, až se od své komunity znovu dozví o nadcházející verzi hry pro více hráčů Pre-Alpha, aby se ujistilo, že se shromážděnou zpětnou vazbou přinesou dosud největší a nejlepší zážitek z hraní pro více hráčů.

Klik pro zvětšení (Company of Heroes 3 multiplayer pre-alpha již dnes!)

Jak se připojit k CoH3

Company of Heroes 3 Multiplayer Pre-Alpha je již nyní k dispozici pro předběžné stažení na Steamu, hrát bude možné 30. listopadu od 18 hodin do 7. prosince do 5 hodin ráno. Kdokoli, kdo již má účet COH-Development a hrál první verzi Pre-Alpha, může jednoduše zamířit do své knihovny Steam, předem načíst multiplayer Pre-Alpha a hrát díl od jeho spuštění. Noví hráči se zde mohou zdarma zaregistrovat do COH-Development a propojit svůj účet Steam, aby získali přístup ke hře zítra.


DALŠÍ

CGwillWin