hw
Novú klávesnicu od SteelSeries môžete okúpať

Novú klávesnicu od SteelSeries môžete okúpať
13:14, 13.10.2021
Spoločnosť SteelSeries sa rozhodla zase raz ovlažiť svet herného hardvéru zaujímavou novinkou. Tentokrát ide o SteelSeries Apex 3 TKL, klávesnicu bez numerického bloku schopnú odolávať vode aj prachu. Certifikácia IP32 síce neumožní naplniť menší vtip z nadpisu tejto novinky, ale cez to všetko dokáže zabrániť katastrofickým následkom po obliatí vodou či inou tekutinou. Viac o cene ako aj ďalších výhodách sa dozviete prostredníctvom tlačovej správy pod čiarou.

Klik pro zvětšení (Novú klávesnicu od SteelSeries môžete okúpať)

Společnost SteelSeries, přední světový výrobce herních, esportových a konzolových periferií, uvádí na trh Apex 3 TenKeyLess (TKL). Herní klávesnice byla navržena, aby se stala nejlepší volbou profesionálních i každodenních běžných hráčů. Je voděodolná a prachuvzdorná, což dokládá certifikace IP32.

Pevná odolná konstrukce klávesnice cílí na hráče, kteří to s hraním her myslí vážně. Vyznačuje se elegantním a přitom velmi úsporným tvarem. Absence numerického bloku, tedy provedení TKL, je nejoblíbenějším mezi profesionálními esport hráči. Umožňuje jim zcela libovolně umístit klávesnici do ideální pohodlné polohy, která je základem pro jejich maximální výkon.

Klávesnice disponuje vlastními tichými spínači vyhotovenými z kvalitních materiálů poskytujících nízké tření a životnost více než 20 milionu stisknutí. Celkový obraz a tvář ji dodává 8zónové RGB podsvícení Brilliant PrismSync, které lze snadno ovládat, resp. synchronizovat s ostatními produkty z rodiny SteelSeries.

Nejen pro maximální soustředění během hry, ale pro snadný přístup a ovládání nabízí klávesnice multimediální prvky. K dispozici jsou rollovací váleček s klikací funkcí a další tlačítka pro snadné nastavení za chodu bez nutnosti spouštět aplikaci a to včetně ovládání jasu či přehrávání hudby.

Klik pro zvětšení (Novú klávesnicu od SteelSeries môžete okúpať)

Snadné uživatelské přizpůsobení bylo a je jednou z hlavních předností produktů SteelSeries. Apex 3 TKL využívá SteelSeries Engine pro celkovou úpravu podsvícení, programování maker a mnoho dalšího. Aplikace Engine je součástí celého ekosystému SteelSeries GG, který zahrnuje volně dostupné aplikace a obsah, jako jsou SteelSeries Moment pro snadnou práci se záznamy, resp. jejich sdílení na různých sociálních sítích. Moment, resp. pokročilá umělá inteligence, zaznamenává pomocí GameSense akce v oblíbených hrách jako jsou League of Legends, Counter Strike: Global Offensive a Dota 2. Další hry, včetně populárních Valorant a Fortnite, získají podporu brzy.

SteelSeries Apex 3 TKL je nyní k dispozici za 54,99 euro včetně dopravy prostřednictvím webu SteelSeries.com nebo u vybraných lokálních prodejců.


DALŠÍ

CGwillWin