hw
HyperX představuje dvojici bezdrátových headsetů pro poslední generaci konzolí

HyperX představuje dvojici bezdrátových headsetů pro poslední generaci konzolí
09:14, 01.10.2021

HyperX, tým herních periferií společnosti HP Inc. a lídr v oblasti her a esportu, dnes oznámil vydání bezdrátového herního headsetu HyperX Cloud Flight, který se může pochlubit rozšířenou kompatibilitou s konzolí PlayStation®. Nový headset, který vedle PlayStation® 4 přidává i kompatibilitu s PlayStation® 5, nabízí konzolovým hráčům bezdrátové připojení 2,4 GHz a charakteristický komfort HyperX s výdrží baterie až 30 hodin1 pro delší bezdrátové hraní na jedno nabití. Do designu byla přidána nová LED dioda pro ztlumení mikrofonu pro viditelnější ovládání mikrofonu.

Klik pro zvětšení (HyperX představuje dvojici bezdrátových headsetů pro poslední generaci konzolí)

Headset HyperX Cloud Flight posouvá pohodlí na vyšší úroveň díky odolným nastavitelným ocelovým posuvníkům na hlavovém mostě a paměťové pěně HyperX, která je charakteristická pro delší hraní. Cloud Flight nabízí uzavřenou konstrukci náušníků, 50 mm měniče pro pohlcující zvuk ve hře a náušníky otočné o 90 stupňů, které hráčům umožňují odložit si náhlavní soupravu na ramena mezi hraním.

„Jsme hrdí na to, že můžeme i nadále rozšiřovat nabídku herních headsetů a nabízet další možnosti, které hráčům konzolových her poskytnou ty nejlepší zážitky," řekla Bianca Walter, obchodní manažerka společnosti HyperX. „Bezdrátový herní headset Cloud Flight nabízí uživatelům stylový černý design, který ladí s konzolemi Sony PS5™ a PS4™, a přináší pohodlí a styl, který je produktům HyperX vlastní."

Herní headset HyperX Cloud Flight nabízí bezdrátový zážitek s dosahem 20 metrů2 a výdrží baterie až 30 hodin1. Sluchátka nabízejí pohodlně zabudované ovládací prvky, které uživatelům umožňují nastavit LED efekty, ztlumení mikrofonu, napájení a hlasitost. Odnímatelný mikrofon s potlačením šumu a LED indikátorem ztlumení navíc pomáhá hráčům komunikovat se spoluhráči v týmu.

Klik pro zvětšení (HyperX představuje dvojici bezdrátových headsetů pro poslední generaci konzolí)

Bezdrátový herní headset HyperX Cloud Flight je k dispozici za doporučenou maloobchodní cenu 3 190 Kč. Další informace o headsetu Cloud Flight najdete na stránce produktu .


DALŠÍ

CGwillWin