Jurský Park znovu otevře své brány

Jurský Park znovu otevře své brány
03:04, 27.08.2021

Nebo spíše Jurský svět, nyní už doslova. Při open night v rámci Gamescomu bylo zveřejněno i datum vydání budovatelské dinosauří strategie Jurrasic World Evolution 2. Pro neznalé, původní JWE nás vzala na ostrovy známe z doposud všech jurských filmů, přičemž průvodci nám byli i samotní jejich hrdinové. Dr. Wu a Dr. Malcolma dokonce namluvili i původní herci.

Úkolem hry bylo samozřejmě vybudovat co nejúžasnější park s co nejlepšími dinosaury, přičemž hra byla v pozdějších lokalitách okořeněna změnou počasí mající za následek například výpadky elektřiny nebo splašení oživlých fosílií. Kromě jiného dinosauři nabídli i speciální mise k plnění nebo výpravy za získáváním DNA pro oživení nových dinosaurů.

Na to vše má druhý díl navázat a přidat ještě něco navíc. Zatímco původní titul čerpal z již vydaných filmů, druhý díl naváže na prozatím poslední, kdy budou dinosauři běhat volně v přírodě. Slovy Dr. Malcolma "Život si najde cestu". Nově nás tak budou čekat parky po celých USA v různých prostředích. Přibude odchyt dinosaurů ve volné přírodě, ale i nové druhy žijící ve vodě nebo létající ve vzduchu. Celkem bychom měli ve hře potkat 75 druhů dinosaurů, a to už je pořádné číslo.

A kdy, že se toho všeho dočkáme? Ať už jste stavitelé, lovci nebo jen fanoušci dinosaurů, pomalu začněte odškrtávat v kalendáři, protože kouzelná slova "Vítejte v Jurském světě" uslyšíme už 9. listopadu , a to na PC, Xbox a PlayStationu. Nechají Vás dinosauři chladnými? Nebo ve Vás začíná brnkat nostalgická struna při vzpomínce na Johna Hammonda?

DALŠÍ

CGwillWin