Lego Star Wars: Skywalker Saga se připomíná

Lego Star Wars: Skywalker Saga se připomíná
01:58, 27.08.2021

A to hned na úvod Gamescomu. Nejnovější kůň ve stáji Lego her je zatím nejambicióznějším projektem jaký pod touto značkou vzniká. Měli jsme tu již kompletní Jurský Park, Harryho Pottera, ale i několik Star Wars titulů. Ten nejnovější si však bere na mušku všech 9 filmů týkajících se rodiny Skywalkerů. Do budoucna by poté mohla přibýt DLC týkající se například Rogue One.

Hra byla nicméně i přes snahu vývojářů a k nelibosti hráčů už několikrát odkládána. To asi není úplným překvapením při takovém kolosu jakou sága má bezesporu být. Údajně má například obsahovat okolo 300 hratelných postav. Na druhou stranu byl titul odložen z roku 2020 na duben tohoto roku, potom na září a z toho zase na příští rok. Snad už naposledy.

Na Twitterovém účtu bylo přesněji zmíněno Jaro příštího roku. Kromě tohoto oznámení byl představen i nový trailer, který má namlsat na další herní obsah. Těšit se tak můžeme na cestu do města Gunganů, vesmírné bitvy nebo souboj mistra Yody s Císařem v senátu. Hra je prozatím plánována pro Xbox, Nintendo Switch a poslední dvě generace PlayStationu. Tak co? Těšíte se na největší Lego dobrodružství ze série Star Wars nebo jste již nad hrou zlomili hůl?


DALŠÍ

CGwillWin