WWII stratégia War Mongrels bude historicky presná

WWII stratégia War Mongrels bude historicky presná
09:52, 17.08.2021

Nezávislá spoločnosť Destructive Creations pôvodne plánovala vydať svoju RTT stratégiu War Mongrels o niečo skôr, avšak súčasná a stále problematická situácia okolo celosvetovej pandémie ich snahy jemne zdecimovala. Cez to všetko dielo samotné príde počas jesene a to konkrétne 19. 10. 2021 vo verzii pre PC.

Zažite príbeh oddielu nemeckých, poľských a litovských bojovníkov za slobodu, ktorí bojujú v mene svojej vlasti, hodnôt - pre niektorých novoobjavených - a predovšetkým ľudskosti. Sledujte ich útek z Tretej ríše, preplazenie cez okupované mestá, kasárne, nepriateľské línie a masové hroby. Vyhnite sa odhaleniu a odlákajte pozornosť bývalých spolubojovníkov využívaním nedostatkových komodít, hraním na hudobné skrinky, pískaním alebo hádzaním kameňov, aby ste nepozorovane unikli.

Stanovte si stratégiu najlepšieho postupu a prikážte bojovníkom postupovať v správnom okamihu, alebo si pripravte viacero príkazov do frontu a až potom ich vykonajte všetky naraz v režime plánovania - niečo ako tretí diel Desperados. Využívajte rozmanité schopnosti tímu a držte sa v tieni, aby ste mali šancu prejsť misiami bez ujmy. Pripravte sa však na najhoršie: vojna neponúka žiadne záruky.

Preskúmajte inú stránku histórie s viscerálnym a násilným vstupom do subžánru izometrických stratégií War Mongrels. Mimo hrania spájajú každú scénu vizuálne pôsobivé animované sekvencie inšpirované skutočnými príbehmi vojakov z druhej svetovej vojny a formované tímom historikov. Destructive Creations pri zobrazovaní detailov z tejto éry uprednostňuje predovšetkým úprimnosť a historickú presnosť, pričom sa dotýka všetkého od významných udalostí až po terén bojiska, uniformy, novinové články a ďalšie.

"Druhá svetová vojna bola deformovaná mnohými inými médiami, a to zanechalo historické slepé miesta, často zámerne," povedal Marcin Stanek, manažér obchodného rozvoja v spoločnosti Destructive Creations. "Príbehy mimo americkej perspektívy sa len zriedkakedy dostatočne zviditeľnia a naším cieľom je zmeniť to interaktívnym a pohlcujúcim zážitkom."

DALŠÍ

CGwillWin