Ghost of Tsushima má ceny Director´s Cut

Ghost of Tsushima má ceny Director´s Cut
08:38, 03.07.2021

Okolo hry Ghost of Tsushima se v poslední době objevila řada novinek. Poslední z nich je, že hra dostane vlastní |Director´s cut edici obsahující kromě několika technických vychytávek i nový ostrov Ikishima včetně rozšíření příběhu.

Nově také víme, že tato edice dorazí na naše stroje již 20. srpna, což je opravdu za chvilku a můžeme se tak začít těšit. Co je ovšem méně příjemné je zpráva ohledně ceny nové edice, resp. možného upgradu.

Pokud jste již vlastníky původní hry máte možnost provést upgrade z PS4 za 20 dolarů. Pokud budete chtít ovšem verzi na PS5 budete muset připlatit o 10 dolarů více tedy dohromady 30 dolarů a to buď přímo upgradem z PS4 na PS5 a nebo nejdříve vylepšit PS4 verzi a poté ještě update na PS5, přičemž cena se nemění. Pokud jste se ovšem na dobrodružství s Jinem doposud nevydali bude Vás PS4 verze kompletní edice stát 60 dolarů a v případě PS5 70 dolarů.

Zakoupení kompletní edice navíc umožňuje okamžité stažení původní hry pro možnost dohrát původní příběh a vrhnout se na nový obsah po jeho vydání. Pro zpřístupnění ostrova Ikishima je přitom podmínkou zpřístupnit druhý akt původního příběhu. K předobjednávce navíc dostanete digitální soundtrack a artbook. Ty budou mít jak původní obsah, tak nové materiály reflektující rozšíření příběhu.

Klik pro zvětšení (Ghost of Tsushima má ceny Director´s Cut)


DALŠÍ

CGwillWin