akce
Razer predstavil prvý monitor s certifikátom THX

Razer predstavil prvý monitor s certifikátom THX
14:49, 16.06.2021

Ani u nás dobre známa spoločnosť Razer, ktorá sa špecializuje na produkciu herného náradia, nemohla pochopiteľne chýbať na včera skončenej akcii E3 2021. Okrem toho že do Los Angeles poslali materiál so zaujímavým obsahom, dostalo sa v ňom predovšetkým na niekoľko nových oznámení. Tam spadá aj herný monitor Raptor 27 s certifikátom THX, o ktorom vám povie viac tlačová správa pod čiarou.

Razer dnes představil nejnovější verzi svého oceňovaného herního monitoru: nový Razer Raptor 27. Monitor je vybavený 165Hz displejem s 1ms odezvou. Splňuje tak požadavky na kvalitu obrazu a rychlost, které na monitory kladou moderní tříáčkové hry s vysokou snímkovou frekvencí a rozlišením.

Razer Raptor 27 je první počítačový monitor na světě, který získal certifikát THX. Prošel kvůli tomu více než 400 testy. Ty dokládají, že zobrazuje barvy, odstín a snímky tak, jak jejich tvůrci zamýšleli, a dokáže nabídnout tu nejvyšší kvalitu obrazu a rozlišení detailů.

Širokoúhlý IPS panel v novém Razer Raptor 27 se může pochlubit obnovovací frekvencí 165 Hz, slibující lepší plynulost obrazu. Zároveň disponuje také rozlišením QHD (2560x1440) a podporou technologií adaptivní synchronizace AMD FreeSync™ i NVIDIA G-Sync™. Díky možnostem zobrazení 95 % barev z gamutu DCI-P3 a HDR400 pak tento displej nabízí jak temnou černou, tak intenzivní barvy, s nimiž jsou hraní, práce i zábava hotovou pastvou pro oči.

Nová verze Razer Raptor 27 si ponechala populární design svého předchůdce: hliníkový stojan s elegantním matně černým povrchem, zadní stranu pokrytou vysoce kvalitní, texturovanou látkou a prostorem k vedení kabelů. Celému vzhledu nasazuje korunu RGB podsvícení Razer Chroma s až 16,8 miliony barev a celou řadou světelných efektů, které lze synchronizovat napříč zařízeními kompatibilními s technologií Synapse 3. Pomocí tohoto softwaru mohou uživatelé měnit nastavení barev, kontrastu a jasu dle vlastních preferencí.

Pro ty, kdo vyžadují maximální flexibilitu, má Razer v nabídce také adaptér VESA, který se prodává samostatně a je kompatibilní se všemi modely Raptor. Po připevnění k zadní straně monitoru Raptor tento ultra tenký držák umožňuje uživatelům vyměnit původní hliníkový stojan za jakýkoli stojan s upevněním VESA, který jim vyhovuje.

  • Nový Razer Raptor 27 s vysokou obnovovací frekvencí 165 Hz je prvním počítačovým monitorem na světě, který získal certifikát THX®, a nabízí ještě lepší výkon, plynulost apohlcující obraz.
  • Nový Razer Raptor 27 si na webu Razer.com můžete předobjednat již dnes za 799,99 USD / 999,99 EUR (doporučená cena). Později bude dostupný i vybraných u autorizovaných prodejců.
  • Adaptér VESA pro Razer Raptor 27 je také již dostupný za 99,99 USD / 69,99 EUR (doporučená cena).

  • DALŠÍ
    
    CGwillWin