Chystá sa prvá poriadna Peppa Pig hra

Chystá sa prvá poriadna Peppa Pig hra
05:49, 21.05.2021

Je to až podivné, že sedemnásť rokov stará a celosvetovo populárna rozprávka Peppa Pig, dostáva plnohodnotnú hernú adaptáciu až teraz (nerátam nejaké arkády na telefón, z ktorých sú deti za päť minúť otrávené). Každopádne asi bude platiť ono známe; lepšie neskoro než nikdy. Tlačová správa pod čiarou vám o projekte My Friend Peppa Pig povie viacej.

Staňte se součástí nejnovějšího dobrodružství s prasátkem Peppou.

Outright Games ve spolupráci s Hasbro oznámili nové herní dobrodružství, ve kterém se setkáte se svými oblíbenými postavami ze seriálu Peppea Pig. Každá hra ve hře My Friend Peppa Pig je jiná podle toho jak v ní hráč postupuje. Prozkoumejte tento úžasný svět a setkejte se s oblíbenými postavami z předškolního seriálu. Hra bude uvedena na podzim tohoto roku pro Nintendo Switch, PlayStation®, Xbox a PC (digitálně).

My Friend Peppa Pig

Hráči si budou moci přizpůsobit svého vlastního zvířecího avatara, který si bude hra se samotným Peppou a navštěvovat ikonická místa ze seriálu, včetně pláže, zasněžených hor a dokonce i domov Peppy - Potato City.

Vydejte se na jedinečné dobrodružství a komunikujte s milovanými postavami. Zahrajte si s Georgen a Mummy Pig, pomozte najít Daddy Pigovi ztracené brýle anebo skočte do kalných kaluží, vše je jenom na vás.

Klíčové vlastnosti:

• VYTVOŘTE SI CHARAKTER - vyberte si a oblékněte svůj charakter

• HRAJTE SI S PEPPOU - učte se na cestě za novým dobrodružstvím s vašim novým kamarádem

• PROZKOUMEJTE JEJÍ SVĚT - navštivte pláž, les, město a mnoho dalšího

• SPŘÁTELTE SE - vaše oblíbené postavy z Peppa Pig se s vámi chtějí skamarádit

• ZÍSKEJTE KREATIVITU - mladí hráči zazáří ve svém jedinečném příběhu


DALŠÍ

CGwillWin