Jak vnímá film Uncharted dabér Nathana Drakea?

Jak vnímá film Uncharted dabér Nathana Drakea?
17:09, 19.05.2021

Všichni se nejspíš shodneme na tom, že dabér a herec Nolan North při ztvárnění Nathana Drakea odvedl výbornou práci a jen těžko si umíme představit, jak by série vypadala bez něj. Ačkoliv se dalšího dílu Uncharted zřejmě nikdy nedočkáme, nezbývá než se těšit alespoň na filmové zpracování.

A právě Nolan se v poslední epizodě podcastu Good Game Nice Try rozpovídal a prozradil, jaké má pocity ohledně očekávaného filmu. Ve zkratce – dobré. Ocenil výkon Toma Hollanda (známého především jakožto představitele nejnovější inkarnace Spider-Mana), jeho skvělý přístup k práci a fyzickou připravenost.

Je zapálený, je na tom dobře fyzicky, je to úžasný tanečník a spoustu akčních kousků zvládl on sám. Jeho fyzické schopnosti jsou neuvěřitelné.


Nolan nezapomněl zmínit ani Marka Wahlberga (můžete znát například z ujeté komedie Ted), který si střihne roli Sullyho. Zpočátku mu prý sice moc nevěřil, ale momentálně mu připadá, že Mark a Tom spolu tvoří skvělé dynamické duo a chemie funguje. Pozitivně vnímá i to že Nathan je ve filmu dvacátník, filmařům to navíc dává šanci s postavou trochu pracovat a představit svojí vizi Nathana Draka, když mu bylo přes dvacet. A nemusí tak soupeřit s jeho videoherní verzí.

Zní to dobře, ale na druhou stranu, jen málokdo by čekal, že by Nolan či kdokoliv jiný, kdo je do projektu zapojený, film hanil ještě před tím, než vyjde. A všichni víme, že co se týče filmových zpracování známých herních sérií, je potřeba být trochu skeptický a nebýt moc nahypovaný. Jinak vás taky může trefit šlak.

DALŠÍ

CGwillWin