MADFINGER Games dostal 5 miliónov eur na vývoj nových a zlepšenie starších hier

MADFINGER Games dostal 5 miliónov eur na vývoj nových a zlepšenie starších hier
11:51, 17.05.2021

Brnianska spoločnosť MADFINGER Games získala poriadne tučný balík peňazí (5 000 000 Eur) na vývoj súčasných ale aj budúcich mobilných hitov. Táto finančná injekcia pochádza od firmy Nuverse, zaoberajúcej sa vývojom a vydávaním herného softvéru. Autori značiek Shadowgun a Dead Trigger dané peniaze použijú na prilákanie talentovaných vývojárov a investujúc tak do produkcie nových ale aj stávajúcich projektov.

Financovanie zo strany ich nového partnera im umožní zvýšiť počet svojich zamestnancov a rozšíriť tak tím o skupinu medzinárodných odborníkov, ktorí prinesú nové znalosti a kreativitu a ďalej budú etablovať značku MADFINGER ako kľúčového hráča v oblasti mobilných hier. Know-how spoločnosti Nuverse v tomto odvetví a silné marketingové skúsenosti sú solídnou konkurenčnou výhodou, ktorá pomôže spoločnosti MADFINGER osloviť a priniesť zábavu väčšiemu počtu hráčov.

"Sme nadšení, že sme získali spoločnosť Nuverse. Poskytujú nám nielen kapitál, ale aj solídne skúsenosti na hernom trhu," povedal Marek Rabas, zakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti MADFINGER Games. "Financovanie nám umožňuje zamestnať nové talenty z celého sveta a urýchliť tak vydávanie našich hier."

Investícia spoločnosti Nuverse je jasným potvrdením kvalitnej práce, ktorú celé štúdio doteraz vytváralo. Obe spoločnosti majú silný vzťah smerom k mobilným hrám a k poskytovaniu úžasnej hrateľnosti, ohromujúcej grafiky a bezchybných zážitkov, ktoré si hráči dozaista zaslúžia.

Ak máte záujem pracovať v takto rozbehnutej firme tak spoločnosť MADFINGER práve prijíma nových zamestnancov. Talenty, ktoré majú záujem pripojiť sa ich tímu, môžu ešte dnes skúsiť svoje šťastie cez tento odkaz.


DALŠÍ

CGwillWin