hw
speciál
Acer zahajuje Predator Sim Racing Cup 2021 s šancí vyhrát výjimečný zážitek k nezaplacení

Acer zahajuje Predator Sim Racing Cup 2021 s šancí vyhrát výjimečný zážitek k nezaplacení
Acer zahajuje Predator Sim Racing Cup 2021 s šancí vyhrát výjimečný zážitek k nezaplacení
09:33, 21.04.2021

Společnost Acer dnes oznámila, že registrace na ultimátní Predator Sim Racing Cup 2021, který podporuje nikdo jiný než jezdec Indycar, legenda F1 Romain Grosjean, majitel týmu R8G eSports, je nyní otevřená až do 9. května. Událost poběží na platformě AssettoCorsa, a zúčastnit se tak mohou nejen simulátoroví závodníci, ale i fanoušci motoristických sportů, hráči a ostatní nadšenci.

● Jezdec Indycar a legenda F1 Romain Grosjean z týmu R8G eSports podporuje Predator Sim Racing Cup 2021, který přináší možnost najít v simracingovém závodění nové talenty přicházející odkudkoliv.

● Registrace je zdarma a je přístupná komukoliv, kdo má počítač. V České a Slovenské republice začíná 20. dubna 2021.

● Celková výhra je až 50 000 USD, vítěz národního poháru automaticky vstupuje do mezinárodní soutěže s šancí připojit se k týmu R8G eSports na dobu jednoho roku.

Klik pro zvětšení (Acer zahajuje Predator Sim Racing Cup 2021 s šancí vyhrát výjimečný zážitek k nezaplacení)

Vstup do národního Predator Sim Racing Cupu v České republice a na Slovensku se určí hot-lap kvalifikací. V národním finále, které bude trvat 45 minut, bude moci soutěžit až 20 samostatných jezdců. Národní vítěz získá automatický vstup do červnového mezinárodního finále proti dalším 14 národním šampionům a profesionálním jezdcům týmu R8G eSports. Vítěz mezinárodního finále vyhraje výjimečný zážitek k nezaplacení, kdy se na jeden rok připojí k týmu R8G eSports.

„Acer byl vždy průkopníkem toho, aby byl eSport byl přístupný všem a také vždy podporoval nové talenty přicházející odkudkoliv. S Predator Sim Racing Cup 2021 jsme poprvé vytvořili naši vlastní mezinárodní a plně digitální eSport soutěž, která simracingovým závodníkům, hráčům a fanouškům závodění a motoristických sportů přináší novou úroveň zážitků s atraktivní hodnotnou cenou pro vítěze,” říká Hajo Blingen, viceprezident pro marketing, Acer EMEA. „Jsme nesmírně nadšení z této nové kampaně, kdy úzce spolupracujeme s legendou motoristického sportu Romainem Grosjeanem, jeho týmem R8G eSports a předními maloobchodními partnery z více než 30 zemí.“

Všichni řidiči národního kola Predator Sim Racing Cup 2021 budou mít přístup k závodnímu vozu Mercedes AMG GT3 na historickém okruhu v Monze. Ten je známý svou úžasnou přehlídkou závodních vozů, které můžeme vidět brzdit z 350 km/h na pouhých 70 km/h. Okruh pro mezinárodní finále se bude vybírat hlasováním všech zúčastněných národních vítězů.

Predator Sim Racing Cup 2021 bude v České a Slovenské republice živě streamován na Twicth kanále Cuky 222 s podporou českého streamera a influencera Dominika "Cuky" Cukra, který bude fanoušky provázet celým závodem. Další podrobnosti vysílání mezinárodního finále budou oznámeny před samotnou událostí. Na Predator Sim Racing Cup bude také možnost speciální produktové propagace ve spolupráci se zapojením Alza.cz, partnera československého národního kola.

Pro více podrobností nebo pro informace, jak se zaregistrovat, navštivte stránky Predator Sim Racing Cup 2021 na https://predatorcup.acer.com/cs-CZ



CGwillWin