Česká tycoonovka Mall Craze je na Kickstarteru

Česká tycoonovka Mall Craze je na Kickstarteru
16:20, 16.04.2021

Už jste někdy vlezli do obchodního centra a řekli jste si „To by bylo bezva, kdybych něco takovýho mohl postavit sám!“? Ano? Ne? No, já taky ne, spíš se vždycky těším, až odtud vypadnu. Tuny lidí, děcka vyhrávající podprůměrný rap z mobilních telefonů (či přenosných repráků) a špinavé hajzlíky mě zkrátka zas tak neberou. Nicméně Milan Timečko má jiný názor a rozhodl se, že vytvoří simulátor budování nákupáku (maká na něm už 18 měsíců) a nyní s Mall Craze dorazil na Kickstarter.

Klik pro zvětšení (Česká tycoonovka Mall Craze je na Kickstarteru)

V zásadě se jedná o klasickou tycoonovku, kterých v poslední letech mnoho nevychází, takže prostor na trhu jednoznačně je a budování lační virtuální podnikatelé tak mohou jásat. Samotné téma sice není úplně inovativní (existuje například třídílná série Mall Tycoon z počátku století), ale je dostatečně komplexní, aby nabídlo spoustu budovatelských i ekonomických možností. Budeme moci postavit 10 typů obchodů, 5 typů služeb, fitka, kina a do regálů půjdou naskládat stovky různých produktů.

Klik pro zvětšení (Česká tycoonovka Mall Craze je na Kickstarteru)

Mall Craze běží na Unreal Engine, využívá low poly grafiku a na první pohled vypadá velmi pěkně. Zvlášť když vezmeme v potaz, že jde o one man show. Datum vydání zatím není přesně stanoveno, na Kickstarteru je zmíněn rok jen rok 2022. Do té doby nezbývá než držet palce, ať jde všechno jako po másle a pokud vás hra zaujala, podpořte projekt na KS.

DALŠÍ

CGwillWin