Špeciálna noc venovaná novému dielu Resident Evil Village je za nami

Špeciálna noc venovaná novému dielu Resident Evil Village je za nami
08:18, 16.04.2021

A vrhneme sa na to zhurta, žiadne zbytočné reči. Včerajšia noc samozrejme ponúkla nový trailer, ktorý zase viac a viac poodhaľuje zápletku a celkový gameplay dojem. Takže nech sa páči.

7. mája/května je po tejto ukážke ešte poriadne ďaleko a každým ďalším trailerom sa tešíme viac a viac. Autori hry si túto skutočnosť veľmi dobre uvedomujú a preto nás v tom rozhodne nenechajú. K hre dorazia ešte dve hrateľné demoverzie, ktorých dĺžka bude približne 30 minút (samozrejme záleží na štýle vášho hrania) a budú zamerané na ukážku samotnej dediny a následne na ukážku hradu.



Demo z prostredia dediny dorazí už 18. apríla/dubna a druhé, zatuchlejšie nás s hradom zoznámi 25. apríla/dubna. Tieto dátumy bohužiaľ platia len pre konzole, ktoré sa honosia značkou Sony, všetci ostatní si budú musieť počkať do 2. mája/května. Demo sľubuje, že ukáže viac z pripravovaného gameplaya, takže sa pravdepodobne dočkáme nejakého item managementu a možno gunplayu. Dobrou správou je aj informácia, že demo je dostupné k pre-loadu už dnes, takže ak vlastníte pomalší internet neváhajte.

Klik pro zvětšení (Špeciálna noc venovaná novému dielu Resident Evil Village je za nami)


DALŠÍ

CGwillWin