Konzolové předobjednávky Chivalry 2 jsou k dispozici

Konzolové předobjednávky Chivalry 2 jsou k dispozici
12:14, 08.04.2021

Předobjednejte si středověkou mlátičku pro více hráčů z pohledu první osoby na PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One, Xbox Series X/S a PC. Po nedávném oznámení, že Chivalry 2 vyjde po celém světě 8. června 2021 s podporou cross-play na PC, zábavní počítačové systémy PlayStation®4 a PlayStation®5, skupinu zařízení Xbox One a konzolové systémy Xbox Series X/S, vývojář Torn Banner Studios, vydavatel Tripwire Presents a celosvětový vydavatelský partner krabicové edice Deep Silver oznámili spuštění konzolových předobjednávek pro Chivalry 2.

Předobjednávka standardní edice Chivalry 2 přidá do hry skin zbraně královský obouručák.

Chivalry 2 podporuje bezplatné vylepšení z aktuální generace konzolí na novou generaci, když provedete upgrade na systém PlayStation 5 nebo Xbox Series X/S.

Aby vývojáři z Torn Banner oslavili tyto novinky, vydali dvě zcela nová videa, která popisují každou bojovou frakci v Chivalry 2. The Mason Order – Za červenou a černou! Řád zednářů, který se inspiruje ctnostmi jako síla, zásluhy a dominance, nemá žádný respekt vůči slabým a chce rozdrtit všechny, kteří se mu vzpírají. The Agatha Knights – Za modrou a zlatou! Agatha Knights mají smysl pro věrnost, povinnost a čest a věří, že jsou právoplatnými vládci země.

Chivalry 2 je bojová hra více hráčů z pohledu první osoby, inspirovaná epickými středověkými filmovými bitkami. Hráči jsou vrženi do akce během ikonických okamžiků – od řinčení mečů přes déšť ohnivých šípů po obléhání velkých hradů a další. Ovládněte obří bojiště, zatímco katapulty trhají zemi na kusy a hráči ztékají hrady, zapalují vesnice a vraždí špinavé rolníky v návratu map s týmovými úkoly.

Chivalry 2 vylepšuje původní revoluční hru Chivalry: Medieval Warfare a vybízí hráče, aby mistrovsky ovládli šermířské umění ve zcela novém a vylepšeném bojovém systému, který kombinuje údery v reálném čase a systém plynulých komb, které urychlí akci a umožní hráčům stát se na bojišti ocelovým vírem. Souboj ve hře Chivalry 2 je navržen pro potyčku více soupeřů najednou a kombinuje to nejlepší z FPS a žánru bojových her, díky čemuž přináší bezkonkurenční kontaktní zážitek.

  • Chivalry 2 vyjde na PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One a PC 8. června 2021.

  • DALŠÍ
    
    CGwillWin